Drama unei artiste: Céline Dion, copleșită de cancerul soțului ei

Cântăreaţa canadiană a anunţat, prin intermediul unui comunicat publicat pe pagina ei de Facebook, că şi-a suspendat toate activităţile profesionale, anulând inclusiv turneul din Asia şi concertele din Las Vegas, informează AFP, citată de Mediafax.

"După ce a reflectat foarte serios, Céline Dion a luat decizia de a amâna pe o perioadă nedeterminată toate activităţile ei profesionale, cu scopul de a se concentra 100% asupra stării de sănătate a soţului ei şi a familiei sale", se afirmă în acel comunicat, care reaminteşte faptul că soţul cântăreţei, René Angelil, în vârstă de 72 de ani, a fost operat de o tumoare canceroasă în decembrie 2013.

Cântăreaţa spune că doreşte să îşi concentreze "întreaga energie şi forţă pe vindecarea soţului" ei.

"Este esenţial pentru mine să dedic tot timpul meu lui René şi copiilor noştri", a adăugat artista, prezentând scuze fanilor ei "pentru inconvenientele" pe care le-a cauzat.

De altfel, artista spune că nu este nici ea "vindecată pe deplin" de un virus "care provoacă inflamarea muşchilor adiacenţi coardelor vocale şi care (o) împiedică să urce pe scenă de pe 29 iulie".

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod