Drama lui „Dezbrăcatu'“: „Tata a luat tot când a plecat, am dormit pe rogojină“

Codruţ Kegheş nu a avut o copilărie ușoară. Actorul a povestit că a trecut prin momente dificile şi doar mama lui l-a crescut singură după ce tatăl i-a părăsit.
Interpretul personajului "Dezbrăcatu'", de la "Cronica cârcotaşilor", a mărturisit că în copilărie a dus o viaţă chinuită. "Am avut un tată care m-a bătut la cap să nu dau la facultate şi să mă duc să mă angajez. Eram convins că îmi spunea aşa doar ca să nu mai plătească pensia alimentară. Mama, sărăcuţa, m-a crescut destul de greu. Ea a avut o viaţă foarte chinuită. Îmi povestea că atunci când a plecat tata a luat tot şi am dormit pe rogojină.
Râdeau copiii de mine la grădiniţă că nu văd <<Stan şi Bran>>. Dar, uite că, sărăcuţa, a făcut eforturi şi am luat şi televizor. Acum roata s-a inversat, eu am grijă de ea. Şi voi avea atâtea zile cât o să aibă"
, a dezvăluit el pentru ziarul Adevarul.

Drama actorului nu se opreşte însă aici. Din păcate, mama lui este imobilizată de ani buni la pat, iar el este cel care o îngrijeşte. "M-am gândit, oare de ce mama suferă de 15 ani în halul ăsta? Sau acum 15 ani să vină cineva şi să îmi zică: <<Pentru următorii 15 ani vei avea de tras cu mama ta>>.
15 ani sunt mulţi ani... zi de zi! Nu e o săptămână jumătate, nu e un an jumătate, sunt 15 ani!",
a spus el.

"Copilul meu a văzut-o pe bunica lui în pat. Acum are şase ani şi o vede tot în pat. Mă rog, astea sunt de-ale mele, personale. Niciodată nu am forţat cu lucrurile astea, sunt ale mele", a adăugat Codruţ Kegheş.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod