DJ Wanda a devenit vedeta de reality-show! Va filma in cluburile din Europa si Miami!

Non-conformista DJ Wanda a devenit vedeta de reality show! Incepand cu luna martie, indragita DJ-ita va fi gazda productiei “The Crib”, un serial on-line ce va fi difuzat pe portalul www.alltimeclubbing.com. Odata cu noul ei proiect, DJ Wanda isi propune sa ia pulsul distractiei in cele mai tari cluburi din lume.
DJ Wanda va petrece alaturi de cei mai in voga DJ din lume, va purta cele mai avangardiste tinute si va filma  in cele mai exclusiviste cluburi din Amsterdam, Londra, Miami, Paris, Berlin dar si din orase din Romania. Excentrica Wanda va fi insotita in permanenta de doi cameramani, care vor surprinde in imagini fiecare detaliu din aceasta fabuloasa aventura.

“Sunt foarte incantata de acest proiect, gandit impreuna cu prietenii mei de la www.alltimeclubbing.com, o platforma de entertainment care transmite live cele mai tari petreceri. Show-ul The Crib incepe la Amsterdam, continua la Bucuresti si la Iasi, dupa care voi zbura la Miami. La Amsterdam ne vom distra la Supperclub, alaturi  de cei mai excentrici artisti din lume”, declara DJ Wanda.

Desi va fi plecata doar cate doua-trei zile din tara, DJ Wanda se simte pregatita pentru perioada agitata care va urma.

“Voi trai cateva saptamani nebune, in care ma voi imparti intre angajamentele pe care le am deja contractate in tara si filmarile pentru acest reality-show. O sa fiu ca Popeye prin aeroporturi, insa efortul va merita. Vreau sa le ofer prietenilor mei cel mai tare reality-show de pana acum”, adauga DJ Wanda.

Reality-show-ul “The Crib” va putea fi urmarit foarte curand, on-line, pe portalul www. alltimeclubbing.com.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod