DiCaprio a dat-o afară pe Lindsay Lohan din reşedinţa sa

Starul a dat-o afară din reşedinţa sa, după o vizită a care a durat mai puţin de 15 minute.

DiCaprio i-a invitat la o petrecere organizată în vila sa din Hollywood pe toţi aceia care l-au învins la Checkers (joc de strategie, n.r.) şi i-a permis lui Lindsay Lohan să intre în reşedinţa sa, deşi actriţa pierduse meciul direct cu actorul, relatează site-ul contactmusic.com, citat de agenția Mediafax.

Toleranţa lui DiCaprio faţă de comportamentul actriţei americane a fost destul de mică.

"Leo i-a permis să intre. Lindsay a început să se poarte ca întotdeauna, să se plângă de absolut orice şi voia să fie în centrul atenţiei", a declarat o sursă pentru ediţia americană a revistei OK!.

"Se plângea chiar şi pentru cel mai mic lucru, spunând că nu avea unde să se aşeze sau că nu dorea ca anumite persoane să fie în jurul ei.

Leo i-a cerut unui prieten să o dea afară din casă la 15 minute după ce ajunsese acolo", a adăugat aceeaşi sursă.

Unii dintre prietenii actriţei sunt îngrijoraţi din cauza acesteia şi cred că Lindsay Lohan a reînceput să frecventeze aceleaşi persoane cu care se întâlnea înainte de a fi obligată prin ordin judecătoresc să se interneze într-o clinică de dezintoxicare, în 2013.

Lindsay Lohan, prezentă mai mult în presă în ultimii ani din cauza scandalurilor în care este implicată, provocate de consumul de alcool şi de droguri, decât pentru reuşitele actoriceşti, a interpretat-o de curând pe Elizabeth Taylor în lungmetrajul de televiziune "Liz and Dick", care însă nu a fost receptat favorabil de critici, notează Mediafax.

Lindsay Lohan a fost considerată una dintre cele mai talentate actriţe tinere de la Hollywood, cariera ei atingând apogeul în 2003 - 2004, când a jucat în filmele "Vinerea trăznită/ Freaky Friday" şi "Fete rele/ Mean Girls".


Foto: AFP/Mediafax, Hepta

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod