Dezvăluiri şocante: Incredibila poveste despre fiica secretă a Prinţesei Diana

Regretata Lady Di și Prințul Charles al Marii Britanii au avut o fiică secretă, care se numește Sarah. Tânăra trăiește la New York și seamănă uimitor de mult cu cea supranumită "prințesa inimilor", scrie în exclusivitate revista Globe.

Conform acestei versiuni, fiul Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii și prima lui soție nu au avut cunoștință de existența acestei fiice.

După anunțarea logodnei dintre cei doi, Casa Regală ar fi vrut să se asigure că viitoarea mireasă putea avea copii, așa încât Diana ar fost supusă unor controale de specialitate. Pentru siguranță, medicii i-ar fi prelevat ovule, pe care apoi le-au fecundat cu spermă de la Prințul Charles. Unul dintre medici a furat un asemenea ovul, l-a implantat propriei soții și așa s-a născut Sarah.

Publicația citată de Agerpres afirmă că această informație incredibilă, apărută în contextul în care William, fiul cel mare al Prințului Charles, se pregătea să devină tată pentru a doua oară, ar fi provocat o vie preocupare la Palatul Buckingham.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod