Descoperă farmecul bucătăriei asiatice!

Răsfață-te cu mozaicul gastronomic pe care ți-l oferă combinațiile de gusturi și arome ale produselor din gama Vitasia, disponibile în perioada 8 - 14 februarie în toate magazinele Lidl din țară. Lasă-te cucerit de specialitățile culinare ale bucătăriilor japoneze, chinezești, indiene sau thailandeze.

Încă din secolul al VIII-lea, locuitorii Asiei de Sud-Est s-au putut bucura de gustul deosebit al sushi-ului, sau narezushi, așa cum era denumit. Aceștia foloseau orez fermentat ca o modalitate de a meține peștele proaspăt.
Apoi, în era Muromachi (aprox. 1336-1573), oamenii au început să mănânce și orezul și, treptat, a evoluat în forma pe care o cunoaștem cu toții astăzi, simplu, sau învelit în alge, însoțit de wasabi și de ghimbir murat.

Îndrăznește și tu să înveți să gătești sushi! Pentru asta poți folosi orezul pentru sushi și, pentru un plus de intensitate, poți adăuga puțină pastă de wasabi. Oferă autenticitate experienței și servește chiar din setul de platouri pentru Sushi, disponibil în diferite modele.

Din bucătăria japoneză te mai poți bucura și de tradiționalul Sake.
Sau optează pentru una dintre diferitele arome ale ceaiului în stil japonez, pe care îl poți savura direct din setul de ceai cu două cești.

În Săptămâna Asiatică vei regăsi în magazinele Lidl din toată țara și deliciile gastronomice din China. Pachețelele de primăvară, alături de un strop de sos de chili dulce și nelipsitele fursecuri cu răvaș unt alegerea perfectă pentru o călătorie în lumea gusturilor chinezești.

În gama de produse Vitasia vei regăsi produse specifice bucătăriei indiene, dar și puțin din farmecul Thailandei.
Încearcă o porție de nuggets de pui în stil indian sau tăițeii thai cu sos .

Orez pentru sushi - 3.99 lei/500 g
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod