De Ziua Mediului, vedetele Prima TV "pariaza pe viitor"

Facebook Twitter Comenteaza
Virgil Iantu, Catalin Dezbracatu', Ernest si "Mondenii" Mirela Zeta, Andreea Gramosteanu si Mihai Bendeac se intrec de Ziua Mediului. Preocupate de protectia mediului inconjurator, vedetele postului "pariaza pe viitor", intrand intr-o competitie care le va pune la incercare deopotriva imaginatia, indemanarea si spiritul de observatie.

Pe 5 iunie, telespectatorii Prima TV pot urmari transmisiuni live de la eveniment, la ora 15:00 si la ora 18:00 in Focus, si le pot vedea pe vedetele postului "in actiune", pe parcursul intregului concurs, duminica 8 iunie, in emisiunea "Pariem pe viitor", de la ora 13:30.

Una dintre cele mai antrenante probe va fi o "goana dupa comori" in Parcul Circului, unde concurentii se vor mobiliza pentru a obtine "ghidul biciclistului", care le permite continuarea traseului.

Participantii vor fi supusi si altor incercari, precum plantarea rasadurilor, adunarea deseurilor, compunerea unui imn de incurajare pentru colegi in spiritul "Zilei Mediului", rezolvarea unor ghicitori in urma carora primesc indicii referitoare la traseu si sarcini, intrebari pe teme legate de mediu si diverse probe bonus pentru care vor fi punctati.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod