De ce a murit instructorul de pizza de la "Românii au talent"

Claudiu Constantin Toader, concurentul care a ajuns în semifinala celei de-a doua ediții a show-ului transmis de Pro TV, a fost găsit fără viaţă duminică dimineață, în apartamentul său din Bucureşti.
Trupul neînsufleţit al lui Claudiu (32 de ani) a fost dus în localitatea Negoieşti, din judeţul Călăraşi, la casa părinţilor săi. Cei doi fraţi ai săi, George (27 de ani) şi Florin (36 de ani), au povestit pentru Click! ce s-a întâmplat.

Cei trei fraţi deţineau o pizzerie, amplasată vis-a-vis de stadionul Dinamo. George povesteşte că s-au întâlnit sâmbătă seară la restaurant, iar fratele său i-a spus că este mort de oboseală. Vineri fusese la pescuit şi nu dormise toată noaptea.
"În timp ce eu am rămas să completez nişte acte, el s-a dus la un bar din zona Aviaţiei unde a băut trei beri cu prietenii. Apoi s-a întâlnit cu iubita lui, la un club prin Băneasa. Pe la ora 5.00 a plecat acasă", a povestit George, cu lacrimi în ochi.

În dimineaţa zilei de duminică, la ora 5.30, Claudiu a intrat în casă, pentru a face o baie, cu gândul că îi va trece oboseala. După 30 de minute, fratele cel mare, Florin, a intrat în apartament şi l-a găsit în jacuzzi fără suflare, cu o mână pe butoanele de reglaj şi cu cealaltă în apă.
Timp de o oră şi jumătate s-au chinuit cei de la SMURD să îl resusciteze, dar în zadar. Medicii de la IML au dat ieri verdictul: insuficienţă cardio-respiratorie acută pe fond de oboseală, relatează Click!

"Doctorii au spus că nu au găsit alcool sau alte substanţe în corpul lui, aşa încât moartea a putut fi provocată ori de la apa fierbinte, ori de la aburii din jacuzzi", a spus George.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod