David Beckham, depăşit de fiul său în topul celor mai eleganţi bărbaţi din lume

Romeo Beckham l-a depăşit pe tatăl său, fostul fotbalist englez David Beckham, în topul celor mai eleganţi bărbaţi din lume întocmit în fiecare an de revista GQ, în care primul loc este ocupat de actorul britanic Eddie Redmayne.

Romeo Beckham, în vârstă de 12 ani, este prezent pentru prima dată în acest clasament faimos şi a reuşit să se situeze cu 21 de locuri mai sus decât tatăl său celebru.

Astfel, Romeo, care a fost, recent, imaginea unei campanii a brandului Burberry, pentru care a primit un onorariu de 45.000 de lire sterline, a ocupat locul al 25-lea în topul GQ al celor mai eleganţi bărbaţi din lume, în timp ce tatăl lui a ocupat locul al 46-lea, informează cotidianul britanic Daily Mail, citat de Mediafax.

De asemenea, prinţul George a debutat şi el în topul GQ, pe locul al 49-lea, la doar câteva luni după ce pozat pentru un set de fotografii oficiale de Crăciun, realizate la Palatul Kensington.

Bunicul său, prinţul de Wales, Charles, ocupă locul al şaptelea.

Însă primul loc a revenit actorului Eddie Redmayne, protagonistul filmului "The Theory of Everything", un lungmetraj biografic despre viaţa şi cariera astrofizicianului britanic Stephen Hawking.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod