Daniel Radcliffe, plictisit de sex

1 Iunie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Daniel Radcliffe, plictisit de sex

Starul din Harry Potter, Daniel Radcliffe, crede ca scenele de sex sunt plictisitoare. Prima sa scena sexy s-a consumat in pelicula "December Boys", in 2007, cu Teresa Palmer si se astepta sa fie una "uimitoare", dar s-a dovedit a fi un "proces anevoios", potrivit femalefirst.

"Atunci cand privesti astfel de scene, te gandesti: 'Trebuie sa fie foarte placut... Si te intrebi cum reusesc actorii sa se controleze, dar atunci cand esti implicat in astfel de scene si zeci de oameni se uita la tine este destul de stanjenitor. Nu este deloc excitant, oricat de frumoasa ar fi partenera ta", spune actorul in varsta de 19 ani.

Radcliffe sustine ca multi fani sunt dezamagiti atunci cand il intalnesc. "Ei realizeaza ca nu sunt la fel de 'cool' precum Harry Potter. Sunt destul de neinteresant, ca si persoana", adauga actorul.

Daniel nu este singurul actor care declara ca uraste scenele de sex. Si Megan Fox le considera incomode, in timp ce Liv Tyler declara ca este mult prea jenata sa priveasca scenele sexy in care este protagonista.

Credit foto: theinsider.com

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod