Daniel Radcliffe: "Am fost un alcoolic patetic"

Starul din "Harry Potter", a declarat că a renunţat la alcool anul trecut, când a înţeles că nu era deloc amuzant la beţie.
Actorul britanic a spus că a renunţat la consumul de alcool anul trecut, în momentul în care a înţeles că nu era deloc un bărbat amuzant atunci când se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

"Am lucrat cu Richard Harris şi cu Gary Oldman şi aceşti actori deveneau complet nebuni atunci când erau tineri şi beţi, iar eu mi-am dorit întotdeauna să fiu la fel ca ei. Ideea unei astfel de vieţi, plină de haos, m-a atras întotdeauna.
Din păcate, nu a existat nimic romantic în felul în care mă îmbătam eu"
, a spus actorul britanic, într-un interviu acordat revistei "Parade", citat de site-ul femalefirst.co.uk.

"Nu există nimic glorios sau triumfant în asta. Am fost un alcoolic patetic, plictisitor şi nefericit", a adăugat Radcliffe.

Daniel Radcliffe, în vârstă de 22 de ani, interpretul unui băiat vrăjitor în ecranizările romanelor din seria "Harry Potter" scrise de J.
K. Rowling, a câştigat pe parcursul carierei sale circa 51,8 milioane de lire sterline (80 milioane de dolari), relevă Mediafax.

Actorul britanic a făcut senzaţie, în urmă cu câţiva ani, când a apărut nud, în rolul Alan Strang din piesa de teatru "Equus", de Peter Shaffer, pusă în scenă pe West End (Londra) şi pe Broadway (New York), iar în 2007 a jucat în lungmetrajul TV "My Boy Jack", în care a interpretat rolul tragic al fiului în vârstă de 17 ani al scriitorului Rudyard Kipling, trimis pe front în timpul Primului Război Mondial.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod