Dahlia lansează piesa pe care o vei fredona vara asta... Desculț pe afară

Cunoscuta prezentatoare TV Dalia Pușcă a.k.a. Dahlia revine la prima sa iubire - muzica - și lansează o nouă piesă, menită să aducă soarele în difuzoare și să te provoace să dansezi – Desculț pe afară.
Desculț pe afară e o stare de bine, e un sentiment de libertate. Probabil vi s-a întâmplat și vouă să simțiți nevoia să evadați, să vă detașați pentru câteva momente de agitația cotidiană... Piesa asta e ca o plimbare muzicală. Redă acea bucurie a zilelor calde, când timpul pare să se oprească în loc și totul în jur capătă o lumină magică, spune Dahlia.

Desculț pe afară este o piesa pop, cu influente retro, cu un sound dinamic și versuri care ți se întipăresc în minte de la prima audiție.
Te binedispune și te teleportează în
vacanță ideală.

Dalia Pușcă este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România, având o experiență de mai bine de 16 ani în mass-media. De-a lungul timpului, aceasta s-a
făcut de asemenea cunoscută în domeniul actoriei, jucând pe scena Teatrului Nottara în piesa Bătrânul și fiind parte din distribuția serialului La urgență – seria a II-a,
alături de Victor Rebegiuc, Horațiu Mălăele, Florin Piersic jr., Daniela Nane, Claudiu Istodor, Emanuel Pârvu și mulți alții.

Muzica a fost și va rămâne, însă, prima sa iubire, găsindu-și mereu timp pentru a merge la repetiții și a ține legătura cu fanii.
"Când aveam numai cinci ani le spuneam tuturor că voi deveni cântăreață. E un vis la care n-am renunțat vreodată, ba mai mult, care a devenit din ce în ce mai palpabil odată cu trecerea anilor. Pentru mine muzica înseamnă fericire", adaugă Dahlia.

Dahlia pe Facebook: www.facebook.com/daliaoctaviapusca.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod