Cum vede Cabral luna mărţişorului

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
29 Februarie 2012
"Martie este luna sfârcului uleios, a bikinilor adânc îndesaţi între fese de mascul musculos, este luna cipendeilor!", a scris prezentatorul TV pe blogul său.

Prezentatorul emisiunii "Poveştiri de noapte" de la Acasă TV a scris pe blogul personal despre apropierea zilelor de 1 şi 8 martie. Şi a făcut-o într-un stil acid.

Cabral nu crede în ideea de romantism în luna martie, fiind de părere că zilele dedicate femeilor au căpătat în ultimul timp conotaţii sexuale, la limita vulgarului.

"Mai presus de toate…martie este luna sfârcului uleios, a bikinilor adânc îndesaţi între fese de mascul musculos, este luna cipendeilor! Da, e luna lor, a domnilor care-şi petrec viaţa la sală, care execută cu precizie mişcări lascivo-gimnastice de mimare a actului sexual pe muzica de Macarena, este luna recuzitei fetişiste şi a fesierilor încordaţi", a scris Cabral Ibacka.

Prezentatorul TV pune acest fenomen şi pe seama dorinţei tot mai multor femei de a se bucura de streaptease, chiar dacă unele spectacole sunt vulgare.

"Sunt orice vor clientele... poliţişti, soldaţi, tăietori de lemne sau muncitori în construcţii, am auzit că striptizează chiar şi îmbrăcaţi în popi! Deci... orice idee, oricât de perversă ar fi ea, îşi găseşte manifestarea într-un dans nebun de striptease", a mai scris Cabral.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • sabina pe 2 Mar 2012, 12:28
    luna martie

    Bravo lor! Emanciparea femeilor. Ca ''domnii'' le prefera la cratita, nadusite intre doua ture de aspirator, mereu la cheremul lor. Si apoi se plang ca luna martie devine un supliciu pt acesti barbati incredibil de nesimtiti. Pt ca nu trebuie sa cumpere ceva costisitor, un buchet de flori, o bijuterie din argint, ceva care sa reprezinte recunostinta lor si aprecierea fata de femeia care, in loc sa-i fie partnera, ii e servitoare. In Romania cuvantul ''nevasta'' e inca sinonim cu ''servitoare'' si la servitoare nu dai flroi, nu?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod