Cum au ajuns fetele de la Amadeus sa joace in nou clip Aylin&The Lucky Charms

Patricia Cimpoiasu, Bianca Gavrilescu si Naomi Anelis, trei dintre componentele trupei Amadeus, apar, ca invitate speciale, in noul videoclip semnat Aylin&The Lucky Charms, “Half of me”.

Frumoasele artiste apar in doua ipostaze hazlii, alaturi de alte vedete din showbiz precum Laura Cosoi, Adela Popescu, Radu Valcan, Giulia Anghelescu sau Andi Vasluianu.

Intr-unul din cadre, Patricia apare stergandu-i machiajul colegei sale, Naomi, iar, intr-altul, artistele apar cantand la microfoane improvizate: mai exact, la o pereche de ochelari roz, la o sita de baloane de sapun si la o chitara in miniatura, purtand pe cap o sapca de marinar, un sombrero, respectiv, o palarie de pirat.



„Aylin este prietena noastra si a fost firesc sa acceptam invitația.

A fost o zi memorabila, ne-am distrat si am ras alaturi de oameni frumosi. Clipul este super haios, ramai cu o stare buna mult timp dupa ce il vizionezi. Bravo, Aylin!”, declara Patricia Cimpoiasu.



Nu este pentru prima data cand artistele din Amadeus apar in ipostaze inedite, aparte de proiectul lor muzical. Patricia Cimpoiasu este, spre exemplu, stilist vestimentar si a realizat inclusiv pictoriale de moda in care apare ca model, iar Bianca Gavrilescu este si manechin, prezentand pentru designeri renumiți si avand in portofoliu trofee importante precum “Top Model Romania” si “Most Liked Model Award Cannes”.

Video: https://www.youtube.com/watch?v=lPkmFy5wF40

 

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod