Cristi Minculescu se afla in Germania, pentru analize medicale

12 Februarie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Cristi Minculescu se afla in Germania, pentru analize medicale

Cristi Minculescu, solistul trupei Iris, se afla in Germania, pentru efectuarea mai multor analize medicale, privind o boala ereditara. Informatia a fost data publicitatii de catre Nelu Dumitrescu, bateristul trupei, citat de HotNews.ro.

Acesta a precizat ca starea proasta de sanatate a artistului in varsta de 50 de ani a fost si motivul pentru care formatia a fost nevoita sa isi anuleze un concert in Timisoara. "Am intrerupt un turneu. Trebuia maine sa avem concert la Timisoara.", a declarat Dumitrescu, citat de HotNews.ro.

Cosmin Nicoara, impresarul trupei, a declarat insa ca Minculescu nu este internat in spital, ci doar efectueaza un set de analize medicale la o clinica privata si ca, in curand, vor fi facute publice detaliile legate de starea de sanatate a cantaretului.


Acesta a declarat, citat de Adevarul.ro: "Nu a fost dus de urgenta, nu a lesinat, nu a cazut. Noi am avut concerte saptamana trecuta, vineri si sambata, la Laptarie si la Constanta. Lumea l-a vazut, este viu si nu are niciun fel de problema, asa cum spun acei oameni de la televiziune. Noi am hotarat, la inceputul acestui an, ca este momentul sa intervenim vizavi de acea burta a lui, despre care vorbeste toata lumea. O sa vedem ce solutie gasim si ce ne ofera doctorii ca variante. Vom avea o conferinta de presa cat de curand si va vom anunta.".

Potrivit unor surse apropiate solistului, acesta sufera de ciroza, in stare avansata. Impresarul Cosmin Nicoara a precizat insa, citat de Adevarul.ro, ca solistul sufera de polichistoza intr-o forma avansata.

Tobosarul Nelu Dumitrescu a adaugat, citat de HotNews.ro: "Ramanem pe baricade, orice s-ar intampla cu unul dintre noi.".

Trupa Iris a fost infiintata in anul 1976, la Bucuresti, iar Cristi Minculescu s-a alaturat formatiei incepand cu anul 1980.



Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod