Crăciunul a fost sărbătorit în variantă estivală, în AFI Palace Cotroceni

În AFI Palace Cotroceni, vizitatorii s-au bucurat de magia Crăciunului în mijlocul verii, în cadrul campaniei „Christmas in July”. Toată luna iulie a fost dedicată bucuriei şi cadourilor, fiind pregătite mai multe surprize şi evenimente tematice pentru toţi vizitatorii AFI Palace Cotroceni.

„Prin intermediul acestei campanii, ne-am propus să aducem Crăciunul de două ori în acest an și să-l celebrăm într-un mod inedit. Astfel, am creat reşedinţa de vară a lui Mos Crăciun chiar lângă patinoarul din AFI Palace Cotroceni şi i-am invitat pe toţi cei prezenți să o viziteze şi să participe la activităţile dedicate.
Suntem bucuroşi că atât de multe persoane au răspuns invitaţiei şi sperăm să facem din Christmas in July o tradiţie”, a declarat Aura Dinu, Director de Marketing, AFI Palace Malls Division.

Christmas in July a fost celebrat de copii printr-o sesiune de gătit şi decorat turtă dulce, cu sprijinul Electrolux, care s-a încheiat cu o tombolă în care cei mici au putut câştiga jucăriile mult visate. Mai mult decât atât, vizitatorii AFI Palace Cotroceni s-au putut bucura de petrecerea tematică hawaiiană, în care ajutoarele lui Moş Crăciun, dansatoarele hawaiiene, şi coktailurile Sprizzero pe bază de prosecco au încins atmosfera.
În toată această perioadă, mall-ul a fost aranjat cu decoraţiuni deosebite de iarnă, adaptate însă sezonului estival. În plus, pentru prietenii AFI Palace Cotroceni au fost realizate concursuri speciale pe pagina de Facebook.    

Campania s-a încheiat festiv cu un concert susţinut de către Ştefan Bănică Jr., care a cântat atât melodiile sale dedicate Crăciunului, cât şi multe altele, foarte apreciate de către public. De asemenea, pentru a reproduce atmosfera de iarnă, zăpada nu a lipsit din decorul concertului, fiind realizată cu ajutorul tunurilor speciale amplasate în zona patinoarului.

Toată luna iulie, vizitatorii AFI Palace Cotroceni au putut profita de oferte şi preţuri speciale în majoritatea magazinelor, iar cumpărăturile de peste 200 Ron au fost la rândul lor răsplătite cu alte discount-uri semnificative.
Nici luna august nu se lasă mai prejos, deoarece ea debutează în AFI Palace Cotroceni cu o nouă surpriză: maratonul de shopping din cadrul campaniei “Megalichidare de stoc”.
Printre magazinele care au pregătit reduceri de peste 70%, între 5 și 7 august, se numără: ALDO, Call it Spring, Carpisa, Cărtureşti, CLARKS, CROPP TOWN, Depot 96, GMT, GoldenPoint, HOUSE OF ART, Hush Puppies, Il Passo, iStyle, Jolidon, Kenvelo, La Femme, Meli Melo, Mirano, MOA, New Yorker, Nissa, Office Shoes, OKAIDI, OPTIPLAZA, OTTER, Pada Murre, Penti, PEPPER, PLUSOPTIC, POLICE Shop, Reserved, Salamander, Samsonite, SHOE ART, Steilmann, Stone Creek, Timberland, WHY DENIS Man, WHY DENIS Woman şi Wolford.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod