Courtney Cox nu se poate împăca cu gândul că îmbătrâneşte

de Georgiana Dorobanțu, 9 Septembrie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Courtney Cox nu se poate împăca cu gândul că îmbătrâneşte
Courtney Cox, actriţa care interpretează rolul Monicăi Geller în serialul "Prietenii tăi" ("Friends"), nu se poate împăca deloc cu gândul că trecerea anilor îi lasă urme de neşters pe chip. "Bătrâneţea nu este prietena nimănui", se lamentează actriţa în vârstă de 46 de ani, care este stupefiată că i s-a întâmplat şi ei un asemenea lucru a mai îmbătrânit puţin.

 
 "Acum o secundă eram cea mai tânără persoană de pe platourile de filmare, iar acum sunt cea mai bătrână", spune Courtney Cox citată de site-ul ContactMusic. „Sunt atât de bătrână încât mă dor încheieturile în momentul când stau picior peste picior mai mult timp. Îmi trebuie ochelari ca să mă uit la televizor, la un film, să lucrez la calculator sau să citesc", mai spune actriţa întrebându-se retoric cum a putut să îmbătrânească atât de mult fără ca măcar să bage de seamă.

 
 În afară de problema vârstei care nu are nici o soluţionare afară de aceea de a accepta realitatea aşa cum este, Courtney Cox mai are o frustrare. Actriţa, care a interpretat 10 ani rolul Monicăi Geller, a mărturisit revistei „Emmy” că a suferit foarte mult că, dintre toţi protagoniştii serialului, ea a fost singura care nu a primit o nominalizare la PrimeTime Emmy.
 
 "Ego-ul meu a fost foarte rănit.
Când toţi, în afară de mine, au primit nominalizări la acest premiu nu m-am simţit deloc bine
", mai spune actriţa. 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod