Cornel Ilie şi fiica lui Mădălin Voicu vor prezenta Eurovision

Solistul trupei Vunk, și Ioana Voicu, una dintre fiicele lui Mădălin Voicu, vor fi gazdele semifinalei şi finalei naţionale Eurovision 2016, care se vor desfăşura pe 4 şi 6 martie, la Sala Sporturilor din municipiul Baia Mare.

Alături de Cornel Ilie şi Ioana Voicu, cântăreaţa Jo (Ioana Anuţa), care a reprezentat România la Eurovision Jurnior 2009 la Kiev, va însoţi concurenţii în camera verde, de unde va trasmite emoţiile artiştilor şi primele impresii la cald. Anunţul a fost făcut de Iuliana Marciuc, şefa delegaţiei României şi producător al selecţiei naţionale, în direct la Radio România Actualităţi, partener în cadrul evenimentului Eurovision România 2016, relatează Mediafax.

Cele două show-uri ale selecţiei naţionale Eurovision 2016 vor putea fi urmărite în direct de la Baia Mare, la TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional şi online, pe TVR+, pe 4 şi 6 martie, informează Televiziunea Română.

Compozitor, textier şi producător al trupei Vunk, Cornel Ilie are experienţă şi în prezentarea unor show-uri importante.

În 2013, a fost prezentator al Romanian Music Awards, iar în 2014, al Premiilor Radio România. Cornel Ilie a participat cu trupa Vunk la concursul Eurovision în 2002, când s-a clasat pe locul al doilea cu piesa "All Too Young" (obţinând maximum de puncte de la juriu şi la preselecţie, şi în finală) la selecţia naţională. În 2009 a înregistrat o participare la Eurovision cu Tina Geru, cu piesa "Pleacă" (maximum de puncte la juriu la preselecţie şi semifinală) şi o alta cu cu Alexa, cu piesa "One last night".
În 2010, tot pentru Eurovision a pariat pe Dalma, cu piesa "I’m running". Compozitorul Cornel Ilie a mai scris pentru Gabriel Cotabiţă, Loredana, Alexandra Crişan, Valentin Dinu, AG Weinberger şi Keo.

Pe de altă parte, dacă anul trecut, în finala de la Craiova, Ioana Voicu s-a aflat în culise pentru a transmite emoţiile concurenţilor Eurovision, anul acesta ea va fi partenera lui Cornel Ilie pe scena Sălii Sporturilor din Baia Mare. Ioana Voicu a mai prezentat la TVR 1 seria de emisiuni dedicate concursului Eurovision în 2015.

Reprezentantă a României la Eurovision Junior, dar şi concurentă la selecţia naţională Eurovision România, Jo este cea care se va afla în mijlocul emoţiilor şi evenimentelor din camera verde.
Artista va sta cu ochii pe artişti, încurajându-i înainte de momentul lor din concurs, le va cunoaşte susţinătorii şi va interacţiona cu galeriile fiecăruia.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod