Concertul de inchidere a primei stagiuni "Army in concert"

27 Aprilie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Concertul de inchidere a primei stagiuni

Orchestra Reprezentativa a Armatei va sustine ultimul concert din aceasta stagiune la Sala Radio din Bucuresti, pe data de 20 mai 2010, cu incepere de la ora 19.30.

 

Dupa rasunatorul succes repurtat in februarie cu concertul sustinut alaturi de Orchestra Reprezentativa a Armatei, apreciatul dirijor Florin Totan revine, iar in concertul din luna mai vom avea ocazia sa ascultam muzica din filme celebre ca „Piratii din Caraibe”, „Mihai Viteazul”, „Lista lui Schindler”, „Hook” si altele.



Florin Totan este recunoscut ca unul dintre muzicienii romani cu cea mai intensa si bogata activitate concertistica peste hotare
, dirijand frecvent in Anglia, Belgia, Franta, Germania, Serbia, Croatia, Elvetia, Italia, Spania, Portugalia, Finlanda, Israel, Turcia, Egipt, SUA, Mexic, El Salvador, Venezuela si Brazilia. Printre cele mai importante orchestre dirijate, putem aminti Berliner Symphonie Orchester si London Schubert Players, Derby Symphony Orchestra, Kansas Chamber Orchestra, Vancouver Civic Symphony Orchestra si University of Denver Symphony Orchestra(SUA), Orchestra Nacional do Porto (Portugalia), Orchestra da Camara de Barcelona(Spania), Orchestra da Camera di Milano, etc.

Invitata speciala este Monica Balasoiu (vioara), care a inceput studiul viorii la varsta de 6 ani in cadrul Liceului de Arta “Marin Sorescu” din Craiova la clasa de vioara a prof.
Gabriela Epuran. In paralel a studiat cu maestrii si pedagogi de exceptie precum: Mihaela Tomescu, Cezar Marin, Florin Croitoru, Ilarion Ionescu Galati. Adevarata sa pasiune ramane muzica de camera si orchestra, fapt ce a determinat-o sa infiinteze “Camerata Regala”, fiind de asemenea colaborator in cadrul Filarmonicilor din Craiova, Timisoara, Pitesti. Pana in prezent, a concertat pe scene importante din Austria, Italia, Germania , Elvetia, Spania, Ceuta (Africa) .

Eveniment realizat cu sprijinul extraordinar al Centrului Cultural European Sector 6 si Centrul Cultural pentru UNESCO „Nicolae Balcescu”.

Biletele au preturi intre 20 si 40 RON si pot fi cumparate de la Sala Radio, Sala Palatului si Magazinul Muzica, din reteaua magazinelor Diverta sau online de pe site-urile www.biletoo.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro, www.myticket.ro. 


Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod