Concert CANAF & Excentric Band la Hard Rock Cafe

Dupa un concert sold out in primavara, Canaf si trupa sa "Excentric Band" revin la Hard Rock Cafe sambata, 28 septembrie 2013, pentru inca un show incendiar!
Finalistul dar si unul dintre cei mai iubiti concurenti de la Vocea Romaniei canta din pasiune si pune mult suflet in ceea ce face: “Din cea mai mare suma de bani castigata din muzica mi-am permis sa beau un pahar de coniac fin, sa pufai un trabuc cubanez si sa admir o maslina intr-un pahar de Martini. Atat.”, declara artistul cu ceva vreme in urma.

Excentric Band, trupa cu care Iulian Canaf colaboreaza de cativa ani este alcatuita din: Sorin Petrila (chitara), Vlad Spatar (bas), Razvan Boroda (clape), Vlad Apetroaiei (tobe).

Biletele pentru concertul CANAF & Excentric Band din Hard Rock Cafe pot fi gasite online exclusiv pe www.iabilet.ro si pe www.bestmusic.ro/bilete/ dar si la Hard Rock Cafe incepand cu data de 1 septembrie.

Acestea costa 30 de lei cu loc la masa si 40 de lei VIP cu loc la masa in fata scenei.

Pe www.iabilet.ro poti comanda atat bilete in format electronic (print @ home - platesti cu cardul online sau cu Paypal) cat si bilete in format fizic, cu plata ramburs sau prin OP. 
Pentru plata ramburs sau prin OP, va rugam sa ne contactati la contact[at]iabilet.ro sau 0741.272.967 (intre 09:00 si 18:00, de luni pana vineri).
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod