Cleopatra Stratan inaugureaza magazinul Cleopatra Creativ

8 August 2012
Facebook Twitter Comenteaza
Cleopatra Stratan inaugureaza magazinul Cleopatra Creativ

Cleopatra Stratan te invita la inaugurarea magazinului Cleopatra Creativ din Bucuresti, Calea Victoriei, nr.26, sector 3. Vineri, 10 august 2012, va avea loc deschiderea magazinului Cleopatra Creativ al carei imagine este Cleopatra Stratan, vedeta numarul 1 in Romania in randul copiilor. Va asteptam sa descoperiti un concept nou de magazin, un loc in care va puteti petrece timpul intr-un mod creativ, dand frau liber imaginatiei si creativitatii.

Cu ocazia inaugurarii magazinului, Cleopatra Creativ a pregatit vizitatorilor sai o serie de surprize: cadouri si ateliere de creatie GRATUITE atat pentru copii, cat si pentru cei mari.

Pe langa surprizele pregatite la inaugurare, in luna august clientii vor avea parte de 20% discount pentru  toate produsele din magazinul Cleopatra Creativ. Cleopatra Creativ este un magazin  care se adreseaza atat intregii familii, cat si amatorilor de arta si profesionistilor, fiind un model unic de magazin care incurajeaza petrecerea timpului liber intr-un loc relaxant, placut si benefic pentru toti membrii familiei.

Cleopatra Creativ este un magazin recreativ,  un magazin in care clientul intra cu drag,  un loc in care se poate relaxa intr-un mod interactiv, unde, sub indrumarea atenta a profesionistilor isi poate crea diverse obiecte personalizate, cadouri unice si multe alte lucruri interesante.
In acelasi timp Cleopatra Creativ ofera si un cadru educational puternic, un loc in care copiii isi dezvolta partea creativa, sprijinand toate formele de creativitate, mai ales cea artistica, atat in cadrul scolilor, cat si in magazin prin intermediul cursurilor si atelierelor de creativitate.

Printre serviciile oferite de magazin se numara: atelierele de creatie in magazin, cursuri in gradinite si scoli, aniversari zile de nastere si teambuilding-uri recreative. De asemenea, in magazinul Cleopatra Creativ se pot gasi produse de calitate, atent selectionate, precum si produse unice marca Cleopatra Creativ.
Printre categoriile de produse se numara: birotica/papetarie, rechizite scolare, jocuri educationale, margele si accesorii, obiecte pentru decorat, produse pentru pictat.

Va asteptam in magazinele Cleopatra Creativ ! Bucuresti: Calea Victoriei, nr.26, sector 3; Brasov:  str.Mihail Sadoveanu, nr.9. www.cleopatracreativ.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod