Claudiu Bleont vine la TVR 1

Facebook Twitter Comenteaza
Claudiu Bleont vine la TVR 1

Claudiu Bleont prezinta, incepand din 8 iulie, o emisiune noua, difuzata pe toata perioada verii la TVR 1, la ora 21:10. "S-a-ntamplat in Romania!" va fi un talk-show de marti seara, in transmisiune directa, cu public in platou. Emisiunea va reuni de fiecare data cinci vedete TVR, care vor trece in revista evenimentele saptamanii, povestind despre ceea ce s-a intamplat in Romania, dar si in alta parte a lumii.

Emisiunea va contine si reportaje inedite, dar si sondaje de opinie realizate printre bucuresteni, care vor oferi si o imagine a perceptiei a populatiei asupra a ceea ce se intampla.

Ineditul emisiunii sta in aceea ca vedetele TVR, provenite de fiecare data din medii diferite (vor fi moderatori de talk-show politic, economic, de programe sportive, de emisiuni de divertisment), vor fi puse in situatia de a-si da cu parerea despre domenii mai putin cunoscute lor de obicei.
Astfel, o vom putea vedea pe Gianina Corondan vorbind despre cresterea preturilor, pe Malvina Cervenschi vorbind despre un mega-concert al unei vedete de peste hotare sau pe Marina Almasan comentand un eveniment din fotbal.

Invitatii primei editii sunt Mihai Constantin, Marina Almasan, Horia Moculescu, Sorin Burtea si Alina Alexoi.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod