Cineva i-a furat Laviniei identitatea pe Facebook!

Lavinia Pîrvă se confruntă de câteva luni cu o situaţie mai rar întâlnită în showbiz-ul românesc. Un individ şi-a făcut un cont de Facebook cu numele cântăreţei (Lavinia Pârvă- http://www.facebook.com/profile.php?id=100002084102004) şi care conţine majoritatea fotografiilor preluate de pe contul real al solistei (Pîrvă Lavinia - http://www.facebook.com/PirvaLavinia).
Lavinia Pîrvă se confruntă de câteva luni cu o situaţie mai rar întâlnită în showbiz-ul românesc. Un individ şi-a făcut un cont de Facebook cu numele cântăreţei (Lavinia Pârvă) şi care conţine majoritatea fotografiilor preluate de pe contul real al solistei (Pîrvă Lavinia).

Situaţia s-a agravat însă în momentul în care persoana respectivă a început să dialogheze cu jurnaliştii, oferindu-le informaţii false şi declaraţii în numele solistei.

Pentru că Lavinia şi-a schimbat de mai multe ori numărul de telefon în ultimele luni, câţiva reprezentanţi ai presei au preferat să o contacteze pe Facebook, accesând contul ataşat numelui Lavinia Pârvă, mai exact cel fals.

Deţinătorul contului a intrat în joc şi a început să ofere interviuri invenând declaraţii care, de multe ori, bineînţeles, au fost in contradicţie cu opiniile şi principiile vedetei.

Eu am de aproape un an contul meu de Facebook cu numele Pîrvă Lavinia, însă cum majoritatea a preferat să îl caute cu numele Lavinia Pârvă, au ajuns astfel pe pagina falsă de Facebook.
Au fost duşi în erorare şi de fotografiile furate de pe contul meu, astfel că nu s-au gândit că au intrat în conexiune cu un infractor
”, declară solista.

Astfel, au apărut în presă declaraţii false. Ca de exemplu, faptul că lunar cheltuie peste 2000 de euro pe întreţinerea frumuseţii mergând la saloane de înfrumuseţare, că aşteaptă cu nerăbdare să fie cerută în căsătorie sau că şi-ar dori să aibă un copil chiar dacă nu este maritată.
În realitate, nu frecventez saloanele, ma aranjez acasă, nu aştept să mă mărit pentru că nu am nicio relaţie în prezent şi nici nu vreau să am un copil în afara căsătoriei”, declară solista.

În plus, în cadrul unui interviu a apărut o declaraţie de-a ei în care le mulţumeste atât părintilor şi fanilor, cât şi impresarului Radu Groza şi unui anume Crihan Emil.
Se pare că ultimul menţionat este un bărbat care a ţinut legătura cu “falsa” Lavinia Pârvă pe Facebook şi care s-ar fi îndrăgostit de ea, după ce au conversat timp de mai multe săptămâni.

Situaţia este complicată iar Lavinia este hotărâtă să ia atitudine şi să apeleze la reprezentanţii Facebook pentru a dezactiva contul fals.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod