Charlize Theron şi Sean Penn s-au despărţit

Sean Penn şi Charlize şi-au spus adio când erau pe punctul de a se căsători


Actriţa sud-africană, care a declarat recent că Sean Penn reprezintă iubirea vieţii sale, se află în prezent la Londra, pentru filmările de la "The Huntsman".

Vorbind despre relaţia cu Sean Penn, cu care va colabora la filmul "The Last Face", aflat deja în post-producţie, Charlize Theron a făcut următoarea declaraţie pentru numărul din iunie al revistei Elle: "Lăsând la o parte faptul că este partenerul meu de viaţă, Sean este iubirea vieţii mele.

Pentru prima dată, am simţit că munca mea dădea un sens vieţii mele. Însă au fost şi momente în care am fost incredibil de nedreaptă faţă de el. Au fost şi momente în care am simţit că şi el a fost incredibil de nedrept faţă de mine. Însă toate aceste lucruri te fac să înţelegi că, indiferent de cât de complicate devin lucrurile între doi oameni, prioritatea rămâne relaţia de cuplu".

Sean Penn, în vârstă de 54 de ani, şi Charlize Theron, în vârstă de 39 de ani, sunt prieteni de mulţi ani, dar au devenit un cuplu abia în 2013, notează Mediafax.

Sean Penn a trecut prin două căsnicii - cu cântăreaţa Madonna, din 1985 până în 1989, şi cu actriţa Robin Wright, din 1996 până în 2010.
Sean Penn are împreună cu fosta sa soţie Robin Wright doi copii - Dylan, în vârstă de 23 de ani, şi Hopper, în vârstă de 20 de ani.

Charlize Theron a avut la mijlocul anilor 1990 o relaţie de doi ani cu actorul Craig Bierko, iar, din 1997 până în 2001, o relaţie cu Stephen Jenkins, solistul trupei Third Eye Blind. Charlize Theron a început apoi o relaţie cu actorul irlandez Stuart Townsend, alături de care a jucat în filmele "Trapped" (2002) şi "Head in the Clouds" (2004).
Cei doi actori s-au despărţit în ianuarie 2010, după aproape nouă ani petrecuţi împreună.


Foto: Hepta

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod