Carmen Negoiță critică moda vedetelor de a ține câinii în genți ca accesorii

Carmen Negoiță este renumită pentru activitatea ei în domeniul modei, cunoaște tendințele în fashion și este invitată la marile festivaluri de modă internaționale. În ciuda deschiderii pentru tot ce este nou, nu este de acord cu obiceiul multora de a apărea în public purtând în geantă cățeii de companie.

Carmen a realizat chiar un post pe această tema, publicat pe blogul ei, spunând că, în viziunea sa, cățeii trebuie să fie lăsați să se miște, să alerge, altfel ar putea suferi de boli grave odată cu înaintarea în vârstă.



Carmen are, de altfel, un cătel, rasa Yorkshire Terrier, pe nume Choco, despre care spune că este ca un „munte de sentimente”.



„El este Choco, al patrulea membru al familiei mele. L-am primit cu toată dragostea atunci când a intrat în casa mea acum câteva luni.

E micuț, dar iubirea lui este ca un munte de sentimente. Pentru mine este cel mai drăguț cățel, exact acea bucățică de “ciocolată” care îți înseninează ziua.  El este Choco! Și nu, nu este un accesoriu la modă! Nu este crescut în geanta mea de lux și nici nu îl îmbrac în haine incomode, așa cum văd că procedează din ce în ce mai mulți oameni, celebri sau nu. Cățeii nu sunt accesorii fashion cu care să defilezi. Ei trebuie să se miște, să alerge, altfel, odată cu înaintarea în vârstă, pot avea grave probleme de sănătate!”, a menționat Carmen Negoiță pe blogul său fashion.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod