Caravana "Miss Universe poti fi chiar tu!" a ajuns la final

14 Iunie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Caravana
Dupa sute de kilometri parcursi pentru organizarea selectiilor locale in 6 dintre cele mai importante orase din tara (Constanta, Brasov, Timisoara, Piatra Neamt, Craiova si Cluj), caravana "Miss Universe poti fi chiar tu!" se va incheia odata cu preselectia de la Bucuresti.

Pe data de 12 si 13 iunie intre orele 12 si 20, in incinta Hotelului Residence Arc de Triomphe (strada Clucerului 19), se vor prezenta in fata juriului concurentele din Muntenia. Sunt asteptate cele mai frumoase, inteligente si charmante fete, cu varste cuprinse intre 18 si 27 de ani. Concurentele vor beneficia de servicii de machiaj si coafura, sedinte foto profesionale si vor trebui sa faca fata unui interviu de personalitate.

Din juriul selectiei vor face parte: Giani Portman - scouter international, Daniela Nane - reprezentanta Romaniei la Miss Universe® 1991, Diana Urdareanu Durbac - reprezentanta Romaniei la Miss Universe® 1997, Bianca Elena Constantin - Miss Universe® Romania 2009, Luminita Iordanescu - regizor artistic TVR, Valentina Ionescu - prezentator si producator TVR si Mike Costache - Presedinte Miss Universe® Romania Organization.

Semifinala competitiei se va desfasura la Bucuresti in perioada 25 - 27 iunie 2010, iar concurentele admise in urma preselectiilor zonale, vor fi anuntate telefonic si prin e-mail. In finala vor fi admise 30 de concurente din toate zonele tarii, in functie de puctajul obtinut in urma semifinalei.


Finala concursului Miss Universe Romania 2010 se va desfasura sub forma unui spectacol de gala si va fi transmis in direct de postul TVR 1 si TVR International, pe data de 9 iulie 2010. In acest an cea de-a 59-a editie a prestigiosului concurs de frumusete Miss Universe va fi gazduita de Las Vegas. Pe data de 23 august, in incinta Mandalay Bay Resort and Casino, una dintre cele peste 80 de candidate la titlul suprem va fi incoronata de Stefania Fernandez, Miss Universe 2009. Concursul va fi televizat live de NBC si Telemundo.

Mai multe detalii despre concurs si regulamentul acestuia gasiti pe www.MissUniverseRomania.com
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod