Campania - Uite cine citeste - demarata cu prilejul lansarii primei librarii Litera

Miercuri, 3 aprilie a.c., editura Litera a inaugurat deschiderea primei sale librării de pe bd. Magheru nr. 8-10, prilej cu care a demarat și campania de conștientizare a lecturii desfășurată sub sloganul "Uite cine citește!".

Campania "Uite cine citește" își propune redeșteptarea și cultivarea interesului pentru cărți în rândul românilor și mai ales al tinerilor.
Ne bucurăm că s-au alaturat demersului nostru personalități ale vieții culturale și sociale din România. Transmitem cateva dintre gândurile și aprecierile celor care ne-au onorat cu prezența astăzi, la eveniment:

Stela Popescu: "Mă bucură faptul că Litera demarează asemenea proiecte care încurajează lectura. Avem nevoie de cărți în viața noastra."

Tora Vasilescu: "Îmi place mult să citesc, cărțile m-au fascinat întodeauna.

Acum, ca e primăvară și totul înmugurește, o campanie de încurajare a lecturii este bine venită și apreciată de toată lumea."


Oana Sârbu: "Cel mai frumos timp petrecut cu tine, este acela petrecut într-o librărie."

Monica Davidescu: "Nu este prima dată când colaborez cu editura Litera. Oamenii de aici îmi sunt dragi, iar carțile Litera sunt speciale pentru mine."

Simona Pătruleasa: "Este nevoie de cât mai multe campanii de încurajare a lecturii. Cartea îți crează o emoție puternică, iar cititul înseamnă plăcere.

Și să nu uităm, puterea exemplului primează mereu."


Librăria Litera se poziționează ca oferind titluri din cele mai variate domenii: literatura, cărți pentru copii și tineret, dicționare și enciclopedii, albume, limbi străine, carte practică, călătorii, sănătate și frumusețe, dezvoltare personală.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod