Cabral şi Andreea Ibacka vor prezenta o nouă emisiune

Din această toamnă, cei doi soţi vor fi prezentatorii emisiunii "Casa Ibacka", care va avea premiera pe 9 septembrie şi va fi difuzată în fiecare luni, de la 23.30, la Acasă.
Telespectatorii vor avea parte de 30 de minute de polemici aprinse, promit Cabral şi Andreea. Timp de o jumătate de oră, cei doi vor dezbate subiecte care pun la grea încercare cuplurile din ziua de azi şi vor încerca să găsească soluţii la problemele cu care acestea se confruntă.

"Suntem o echipă sudată, avem deja experienţa evenimentelor prezentate împreună, dar şi a emisiunii «În al nouălea cer» din 2008, dar emoţiile oricum sunt foarte mari. Şi asta fiindcă de data asta vom dezbate cele mai controversate subiecte de cuplu, din două puncte de vedere.
Sigur se lasă cu năbădăi. Dar şi cu hohote de râs, vă asigur. Abia aştept să înceapă, număr zilele deja"
, a declarat Andreea pentru TV Mania.

"Emisiune? Ce emisiune? Dacă vreţi, îi spunem aşa. Practic, însă, e vorba despre universul nostru, fără a fi un reality show. Discutăm cu patos teme actuale, probleme de cuplu, chestii de showbizz, ne contrazicem reciproc, ne contrăm invitaţii, discutăm lucruri serioase în hohote de râs. E un proiect tare prietenos, care aruncă benzină peste discuţiile care apar în familia tipică din 2013, dar apoi aruncă şi apă, iar la sfârşit avem probleme rezolvate şi linişte în casă.
Bine, liniştea asta ţine cât ţine. Ş-apoi... iar la război!"
, a explicat, la rândul lui, Cabral.

În "Casa Ibacka", cei doi soţi îşi vor juca propriile roluri. Emisiunea va fi live, iar telespectatorii vor putea să interacţioneze cu ei în permanenţă, scrie Click!. "Partea simpatică este că-i live 100%, aşa că putem interacţiona cu toată lumea, putem lua păreri de pe Facebook, idei de pe Twitter şi opinii de pe Google+, putem răspunde în timp real, aşa că vom fi foarte conectaţi cu cei care ne urmăresc", a explicat Cabral.

Andreea e foarte încântată de acest proiect şi le promite telespectatorilor care îi vor urmări că se vor distra pe cinste, notează ziarul citat.
"Noi suntem foarte caustici unul cu celălalt, ironia este omniprezentă, cei care ne cunosc râd de fiecare dată când apare câte o discuţie în Casa Ibacka. Pentru că nu se lasă niciunul, pentru că nu ne oprim decât dacă intervin inundaţii şi cutremure, pentru că nu ne dăm bătuţi. Ne vedem din toamnă cu proiectul ăsta uşor nebun!", a spus vedeta, cu zâmbetul pe buze.


Foto: Mediafax
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
13 August 2013
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Simona pe 9 Sep 2013, 12:42
    Felicitari!

    Bravo si felicitari!In sfarsit vedem si noi ceva energic dar cu bun simt!Bravo!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod