Brad Pitt vine la Baneasa

de Ileana Voicu Ghinea, 25 August 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Brad Pitt vine la Baneasa

In saptamana 31.08-06.09, Baneasa Drive in Cinema ti-a pregatit o noua premiera: "Iglourious Basterds"/"Ticalosi fara glorie". Brad Pitt are din nou un rol de exceptie, sub bagheta inconfundabila a lui Quentin Tarantino. Filmul poare fi urmarit in zilele de miercuri, joi, vineri si duminica, incepand cu ora 21.30.

Filmul de actiune "G.I. Joe" ruleaza la Baneasa Drive in Cinema in zilele de luni si marti, de la ora 21.30, respectiv miercuri, joi, sambata si duminica de la ora 00.15.

Luni, prima zi din saptamana, este ziua masinilor albe la Baneasa Drive in Cinema, cand soferii vor primi cate un popcorn mediu gratis.
Asadar, cei care stiu ca masinile se potrivesc descrierii sunt asteptati in fiecare luni la Baneasa Drive in Cinema.  Baneasa Drive in Cinema are o capacitate de peste 300 de masini si un ecran imens, de 23.5 metri lungime si 10 metri inaltime. Filmul va fi proiectat pe peretele Baneasa Shopping City prin intermediul unui proiector digital care va permite vizionarea peliculelor in cele mai bune conditii. Sunetul va fi transmis prin intermediul unei frecvente radio locale, pe care clientii o vor putea recepta cand se afla in interiorul cinematografului.


Cateva dintre avantajele Drive in Cinema:

  • Poti sa vorbesti, comentezi si sa discuti in timpul filmului!
  • Printii le pot traduce celor mici fara a-i deranja pe cei din jur.
  • Volumul filmului este ales de fiecare.
  • Poti sa stai relaxat pe scaunul masinii tale!

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod