Brad Pitt și Angelina fac nuntă în primăvară

Ceremonia va avea loc în orașul în care a copilărit Brad Pitt, Springfield, Missouri, dar nu va fi una tradițională.

Cei doi sunt împreună de șapte ani și au șase copii, iar acum se gândesc să facă o nuntă specială. 

Brad (48 de ani) și Angelina (36 de ani) își doresc o ceremonie care să îmbine tradiții din țările în care s-au născut copiii lor, anunță cotidianul britanic "Daily Mail".
Trei dintre copiii cuplului sunt adoptați: Maddox (10 ani), este din Cambogia, Pax (8 ani) este din Vietnam, iar Zahara (7 ani) e din Etiopia. Fetița lor biologică, Shiloh, (5 ani) s-a născut în Namibia, iar gemenii Vivienne și Knox (3 ani), au venit pe lume la Nisa.


"Ceremonia va fi restrânsă, doar cu familiile și cu prietenii.

Angelina vrea ca tatăl ei, John  Voight, și fratele ei, James Haven, să fie prezenți", a declarat un prieten al cuplului. "Ceremonia nu va avea nicio legătură cu showbiz-ul. Vor ceva exclusiv privat. Toți copiii lor vor fi implicați - Brad și Angelina s-au informat despre nunți în țările în care s-au născut copiii lor", a mai spus sursa citată.


Întrucât nici Angelina, nici Brad nu sunt niște persoane religioase, ceremonia va fi una spirituală. "Nu va fi o ceremonie la biserică, dar va îmbina toate culturile din familia lor", a mai spus prietenul cuplului, citat de "Daily Mail".


Brad Pitt a pomenit ceva despre nuntă chiar săptămâna trecută: "Ne-ar face plăcere și se pare că înseamnă foarte mult pentru copiii noștri", a declarat actorul unei reviste din Hollywood.


Cuplul, supranumit "Brangelina", s-a format după întâlnirea celor două staruri pe platourile de filmare ale producției "Mr & Mrs Smith", în 2004.

Brad a mai fost căsătorit cu actrița Jennifer Aniston, iar Angelina a fost căsătorită cu actorii Jonny Lee Miller și Billy Bob Thornton.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod