Brad Pitt dă bani pentru căsătoriile gay

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
1 Noiembrie 2012
Actorul american a donat 100.000 de dolari unei asociaţii care sprijină legalizarea căsătoriilor gay, o chestiune ce va fi votată săptămâna viitoare în patru state americane.
Starul a lansat un apel urgent, îndemnându-i pe americani să facă donaţii, în următoarele 24 de ore, pentru Human Rights Campaign (HRC), o asociaţie care luptă pentru drepturile homosexualilor şi pentru legalizarea căsătoriilor între persoanele de acelaşi sex. Pentru fiecare dolar donat, actorul va dona aceeaşi sumă, până la pragul de 100.000 de dolari.

Un referendum pentru legalizarea căsătoriilor homosexuale va avea loc săptămâna viitoare, în acelaşi timp cu scrutinul prezidenţial, în statele americane Maine, Maryland, Minnesota şi Washington, informează agenția Mediafax.

"Este ultima noastră şansă de a face diferenţa", a spus Brad Pitt în mesajul său, publicat pe pagina principală a site-ului organizaţiei Human Rights Campaign.
"Dacă sunteţi ca mine, atunci nu vreţi să fiţi nevoiţi să vă întrebaţi, a doua zi după alegeri: «ce aş fi putut să fac?»".

"Cuplurile homosexuale - prietenii noştri, vecinii noştri - trebuie să beneficieze de aceeaşi protecţie ca oricine altcineva", a adăugat actorul american.
"Donaţi în contul National Marriage Fund de la HRC imediat, aşa cum am făcut eu, şi, împreună, vom face ca ţara noastră să progreseze, până în ziua când nu vor mai exista cetăţeni de clasa a doua".

Căsătoria oficială dintre doi bărbaţi sau dintre două femei nu este recunoscută la nivel federal, dar este recunoscută în şase dintre cele 50 de state americane şi în capitala federală Washington.
Ea a fost validată în alte două state americane, unde trebuie să fie votată prin referendum înainte de a intra în aplicare, notează Mediafax.


Foto: AFP / Mediafax
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • Daria pe 2 Nov 2012, 16:58
  Ce fel de mama de copii va fi/e asta?

  Sorina asta e o incuiata la cap ce isi va nenoroci copiii. Nu atat din cauza ca nu accepta gay-ii, cat din cauza ca ii insulta pe altii doar pentru ca au si aceia o opinie.

  1
  0

 • Sorina pe 1 Nov 2012, 13:23
  Ce fel de tata de copii e asta???

  E un nenorocit Brad asta

  0
  3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod