Bosquito: ”Am decis impreuna ca aparitiile noastre live sa fie mai rare dar de cea mai inalta calitate”

Bosuqito va canta joi, pe 24 aprilie la Hard Rock Café din Bucuresti, probabil cea mai buna locatie de concerte din Capitala. Este primul concert live din acest an al formatiei de latin-rock iar trupa a declarat pe pagina de Facebook ca aparatiile lor live vor fi din ce in ce mai rare dar de cea mai inalta calitate.
Fondata de Radu Almasan in Brasov, la inceputul anilor 2000, trupa a abordat un fusion de rock latin cu o gama larga de influente de la muzica tiganeasca, balcanica pana la elemente simfonice si de hard rock. In perioada 2002 – 2006 au avut o serie lunga de piese care au ajuns pe prima pozitie in topurile de specialitate din Romania. Trupa a lansat pana acum 4 albume, Bosquito (2000), Sar scantei (2001), Cocktail Molotov (2003) si Farame de soare (2004). In peruoada 2009 – 2011 trupa a concertat in SUA iar membri sai au declarat ca pentru ei acest fapt a fost unul recreational.
Tot in aceasta perioada au lansat si piesa Intuneric in culori alaturi de Ovidiu Lipan Tandarica iar apoi au revenit in Romania unde au cantat in deschiderea concertului Shakira. Recent, Bosquito au sustinut un concert la Cinema Patria, sold out !

Vino pe 24 aprilie la Hard Rock Café sa asculti piese precum: Asa ca beau, Hopa Hopa, Doua maini, Cand ingerii pleaca, M-ai dat peste cap, Tu esti iubita mea si mult prea cunoscutul refren “da-i inainte cu tupeu” al piesei Pepita + multe alte surprize.
Biletele pot fi gasite online exclusiv pe www.iabilet.ro si pe www.bestmusic.ro dar si la Hard Rock Cafe, inclusiv in ziua concertului la intrare iar in format fizic in reteaua de magazine UMAN din toata tara:
- Bucuresti: Piata Romana, Str George Enescu ne 30 si in Baneasa Shopping City
- Cluj si Iasi: in Iulius Mall
- Timisoara: in Uman Shop, Outlet si Core
- Brasov: Strada Muresenilor nr.
3

Acestea costa 40 de lei cu loc la masa sau in picioare (fumatori sau nefumatori) si 60 de lei VIP cu loc la masa in fata scenei.

Cumpararea biletelor de pe www.iabilet.ro asigura automat si rezervarea de locuri la masa scapandu-te de drumul pana la locatie sau de un telefon pentru rezervare. Acestea se aloca in functie de cumpararea biletelor asa ca daca iti cumperi bilet mai repede prinzi cele mai bune locuri!

Pe www.iabilet.ro poti comanda atat bilete in format electronic (print @ home - platesti cu cardul online sau cu Paypal, primesti biletele pe mail apoi le printezi sau vii cu smartphoneul sau tableta la intrare) cat si bilete in format fizic, cu plata ramburs sau prin OP.
Pentru plata ramburs sau prin OP, va rugam sa ne contactati la contact [at] iabilet.ro sau 0741.272.967 (intre 09:00 si 18:00, de luni pana vineri).

Un eveniment prezentat si organizat de Bestmusic Live Concerts -  www.bestmusic.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod