Bilete false la concertele Guns N’ Roses şi Ozzy Osbourne

de Ioana Maroşan, 18 Septembrie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Bilete false la concertele Guns N’ Roses şi Ozzy Osbourne
S-a depistat existenţa unui număr de bilete false, care erau distribuite în piaţă prin intermediul unor web site-uri, potrivit organizatorilor Eventim.ro

Ca atare, Eventim.ro a alertat poliţia pentru găsirea falisicatorilor şi anunţă că va supraveghea în continuare cu atenţie vânzarea de bilete, încercând să preîntâmpine astfel de situaţii. Fasificatorii au fost prinşi şi puşi sub acuzare pentru înşelăciune şi uz de fals.

Biletele Eventim sunt securizate atât prin cod de bare unic – care va fi scanat la intrarea la concert – dar şi prin multiple alte elememente.
Pentru a fi sigur că nu cumperi bilete false, trebuie să achiziţionezi bilete numai de la distribuitorii autorizaţi.
 
„Publicului trebuie să achiziţioneze bilete exclusiv de la distribuitorii autorizaţi, pentru a nu fi înşelat. Este regratabil când oamenii plătesc bilete şi apoi nu pot intra la concert. Eventim îşi va păstra vigilenţa, dar descurajarea tentativelor de fraudă ţine în primul rând de deschiderea publicului faţă de recomandările noastre.
Biletele la concertele Guns N’ Roses si Ozzy Osbourne se distribuie în exclusivitate prin Reţeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas şi online pe www.eventim.ro",
spune directorul executiv Eventim.ro, Valentin Vasiloiu.

Accesul la concert va fi permis numai persoanelor care deţin bilete valide. Toate biletele vor fi scanate la intrare.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod