Beyonce, cu părul în flăcări

Cântăreaţa Beyonce a fost la un pas de a suferi un accident în momentul în care părul ei a fost aspirat între paletele unui ventilator, în timpul unui concert pe care artista americană l-a susţinut la Montreal.

Beyonce se afla la jumătatea cântecului "Halo" în momentul în care a avut loc acest incident. Mai multe persoane au sărit în ajutorul cântăreţei, încercând să îi elibereze şuviţele de păr prinse în ventilator.

Artista americană a dovedit că este o profesionistă şi nu şi-a oprit evoluţia de pe scenă, alegând să cânte în continuare, fără să rateze o notă, informează accesshollywood.com.

După câteva momente, unul dintre asistenţii vedetei americane a urcat pe scenă cu o foarfecă şi a tăiat şuviţa buclucaşă.

Beyonce, care a reuşit să treacă cu umor peste acea situaţie, a postat pe Instagram o fotografie făcută în timpul incidentului.

Beyoncé Knowles a devenit celebră la sfârşitul anilor '90 în calitate de membră a trupei Destiny's Child, unul dintre grupurile feminine cu cele mai mari vânzări de discuri din lume.

În 2003, în timpul unei pauze din cariera trupei Destiny's Child, Beyoncé a lansat primul ei album solo, intitulat "Dangerously in Love".

Beyoncé este una dintre cântăreţele recompensate cu cele mai multe premii Grammy, primind 16 astfel de trofee - trei ca membră a grupului Destiny's Child şi alte 13 în calitate de artistă solo. Beyonce a jucat şi în filme, precum "Austin Powers - Goldmember" (2002), "Pantera roz" (2006), "Dreamgirls" (2006) şi "Cadillac Records" (2008).

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod