Berlusconi s-a logodit cu o prezentatoare

Silvio Berlusconi, în vârstă de 76 de ani, a anunţat luni că s-a logodit cu o prezentatoare de televiziune, Francesca Pascale, în vârstă de 27 de ani, care s-a aflat constant alături de el după ce a anunţat că va candida în alegerile generale din februarie.

Fostul cântăreţ pe nave de croazieră devenit politician a făcut această dezvăluire într-un interviu amplu la unul dintre posturile sale de televiziune, în pofida faptului că nu s-a despărţit în mod oficial de a doua soţie, Veronica Lario.

"Este oficial, m-am logodit cu Francesca Pascale şi, în sfârşit, nu mă mai simt singur", a declarat Berlusconi, în prezent judecat pentru întreţinere de raporturi sexuale plătite cu o prostituată minoră, relatează ziarul britanic Daily Mail, citat de agenția Mediafax.

"Este o diferenţă de vârstă de 49 de ani între noi. Ea este o fată frumoasă şi chiar şi mai frumoasă interior, cu principii morale solide. Este foarte apropiată de mine, mă iubeşte, iar eu simt acelaşi lucru", a adăugat Il Cavaliere, precizând că "este o foarte bună prietenă" a fiicei sale, Marina.În ultimele săptămâni, cei doi au fost văzuţi pe stadionul San Siro din Milano, asistând la un meci de fotbal al echipei sale, AC Milan, dar au fost surprinşi şi la o pizzerie din centrul oraşului, glumind şi râzând, notează ziarul citat de Mediafax.  Între cei doi s-a mai afirmat că ar fi existat o relaţie, iar ea a fost văzută venind la apartamentul său din Roma. Francesca a fost consilier la Napoli, din partea partidului Poporul Libertăţii (PdL), condus de Berlusconi.Pascale a fost protejată de Berlusconi în trecut şi a vorbit într-un interviu despre cât de mult îi plac ideile lui.

Foto: AFP/Mediafax / Daily Mail

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod