Battle of Songs 2008 – un concurs online cu audienta tv

24 Noiembrie 2008
Facebook Twitter Comenteaza
Battle of Songs 2008 – un concurs online cu audienta tv

Anul trecut, Zoli Toth initia primul concurs de compozitie privat din Romania: Battle Of Songs. La inscriere, situatia era oarecum paradoxala: compozitorii straini erau egali numeric cu cei autohtoni. Era un semn ca piata romaneasca de showbiz nu e inca pregatita pentru o initiatitva de acest gen, creatorii romani neavand incredere in aceste concursuri.

Zoli Toth declara ca isi propune ca, in urmatorii 3 ani, sa duca aceasta competitie pe tv. La editia a doua (aflata in desfasurare), Battle of Songs a ajuns deja pe tv.
Razvan si Dani (Antena 1, "Neata cu Razvan si Dani"), impreuna cu echipa lor, au invitat toti finalistii sa isi prezinte creatiile in direct in indragitul matinal. A urmat "Am ceva de spus", emisiunea Cristinei Cioran de pe Antena 2, care a invitat o parte din compozitorii din finala in studio.

Au avut audiente foarte bune si feedback excelent din partea publicului. S-au primit foarte multe mesaje - semn ca in Romania sunt inca multi compozitori nedescoperiti, dar si ca publicul e dornic de altceva.
Premisa de la care pornea Zoli se confirma: "In Romania sunt vreo 10 compozitori in trend, care compun pentru sute de artisti. De ce sa ne mai miram ca ni se pare ca auzim la radio aceeasi muzica la nesfarsit?!"

Ieri, traficul www.battleofsongs.com a fost record. Aceasta si datorita faptului ca Alin Nica a interpretat "Fernando", compozitia lui George Hora, la "Neata cu Razvan si Dani".

Festivitatea de decernare a premiilor va avea loc vineri, 28 noiembrie, la Antena 1, intr-o editie speciala "Neata cu Razvan si Dani", dedicata Battle of Songs.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod