Antonia şi Loredana, invitate speciale la „British School of Bucharest Summer Fair”

Aproximativ 800 de persoane au participat sâmbătă, 22 iunie, la cel de-al 11-lea Summer Fair (Târg de vară) organizat de Şcoala Britanică din Bucureşti (BSB). Tema aleasă pentru acest eveniment a fost "Internaționalismul şi diversitatea", prin care s-a celebrat faptul că la această școală învață studenți de peste 50 de naționalități diferite.
Cu acest prilej, Antonia, binecunoscuta vedetă internaţională a muzicii soul şi R&B, şi celebra Loredana, faimoasa cântăreaţă şi co-prezentatoarea show-ului de televiziune Vocea României, au avut două apariții scenice inedite, fiind invitatele speciale ale British School Summer Fair din acest an. Loredana a oferit, ca de obicei, un spectacol complet, care a făcut să vibreze şi să danseze, deopotrivă părinţi şi copii, iar Antonia a electrizat publicul cu câteva dintre cele mai de succes hit-uri internaționale ale ei.

“Şcoala Britanică din Bucureşti are un loc special în inima mea, iar faptul că am putut să cânt din nou în fața copiilor de aici a fost o adevărată plăcere pentru mine.
Târgul de Vară este deja o tradiţie minunată a şcolii şi sunt onorată că am putut să-mi aduc contribuţia la acest eveniment deosebit”
, a spus Loredana.

„Am fost încântată să fac parte din această incitantă reuniune de familie a BSB și să împart scena cu atât de mulţi elevi despre care am aflat că nu sunt doar ambițioşi, ci sunt şi tineri artiști în devenire foarte talentați", a declarat Antonia.

„Târgul de Vară semnifică pur și simplu o zi în care copiii, familiile acestora, personalul nostru și toţi prietenii BSB ni se alătură pentru a sărbători împreună încă un an de muncă asiduă, plină de satisfacţii, de succese şi bucurii. Şcoala Britanică din Bucureşti este mult mai mult decât o școală și acest eveniment este o dovadă a puterii spiritului comunității noastre.
Ca instituţie internațională sărbătorim și îmbrăţişăm diversitatea și știu că elevii noștri vor păşi înainte în lume drept cetățeni cu adevărat globali. Cel mai important, această zi reprezintă pentru noi un mijloc prin care le mulţumim familiilor şi partenerilor acestei şcoli pentru angajamentul și sprijinul lor"
, a declarat Jo Puddy-Wells, Directorul Şcolii Britanice din Bucureşti.
 
 

Cei mai talentaţi studenţi din Şcoala Britanică din Bucureşti au împărţit scena British School Summer Fair cu Loredana şi Antonia şi au fost protagonişti în diverse reprezentaţii artistice în fața colegilor, a părinților şi a celorlalţi invitaţi. De la corurile elevilor şi al personalului BSB, de la trupele de heavy metal la demonstrațiile de karate și scrimă, sau de la aerobic la pool climbing, toate gusturile și expresiile artistice au fost întâmpinate cu bucurie şi diversitate la Târgul de Vară din acest an al BSB.

La sfârșitul evenimentului, elevii și invitații au participat la o tombolă.
Premiul cel mare a constat în 2 bilete de avion dus-întors și 2 nopți într-un hotel de 5 stele din Turcia. Celelalte premii au inclus un aparat de fotografiat digital Olympus, biciclete, telefoane mobile şi pachete, tratamente de înfrumusețare, abonamente la sală de gimnastică și de fitness, precum și invitaţii la restaurante gastronomice. În mod tradițional, Târgul de Vară încheie neoficial anul școlar la Școala Britanică din București.
 
 

Şcoala Britanică din Bucureşti (BSB) a fost înfiinţată în anul 2000 ca o instituţie de învăţământ internaţional de elită, oferind acces la o educaţie britanică de înaltă calitate. BSB are în prezent peste 400 de elevi, înscrişi în ciclul primar şi secundar şi deţine un campus modern în nordul capitalei.
Este, de asemenea, membru acreditat al COBIS (Consiliul Şcolilor Britanice Internaţionale) şi recunoscută de Ministerul Educaţiei din România. Pentru mai multe detalii: www.britishschool.ro.





 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod