Anne Hathaway, favorita la Globurile de Aur

9 Ianuarie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Anne Hathaway, favorita la Globurile de Aur

Anne Hathaway, in varsta de 26 de ani, are toate sansele sa primeasca Globul de Aur pentru "Cea mai buna actrita", la festivitatea ce va avea loc in noaptea de 11 spre 12 ianuarie, informeaza site-ul femalefirst.co.uk.

Ieri dupa-amiaza, pe site-ul oficial al ceremoniei, in dreptul numelui actritei a aparut o stea, lucru care indica faptul ca Hathaway a fost deja desemnata castigatoare. Steaua care i-a dat de gol pe organizatori a disparut de pe site abia tarziu in noapte.

Pana in prezent, un reprezentant al Asociatiei Presei Straine de la Hollywood, institutie care acorda Globurile de Aur, nu a putut fi contactat, pentru comentarii.

Chiar daca aceasta a fost o simpla eroare tehnica, un posibil succes al lui Hathaway nu ar trebui sa ne mire. Si aceasta deoarece, in data de 8 ianuarie, in cadrul celei de-a 14-a editii a festivitatii Annual Critics Choice Awards, Anne a fost desemnata "Cea mai buna actrita", pentru rolul din filmul "Rachel Getting Married". Acest lucru o transforma pe vedeta in favorita la editia cu numarul 66 a Globurilor de Aur, pentru aceeasi categorie.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod