Animatiile clasice Aladdin si Alice in Tara Minunilor se lanseaza pe DVD!

30 Mai 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Animatiile clasice Aladdin si Alice in Tara Minunilor se lanseaza pe DVD!

De Ziua Internationala a Copilului, Pro Video ii invita pe cei mici in lumea magica a personajelor Disney! Vino miercuri, 1 iunie, incepand cu ora 18.00, in Diverta Baneasa Shopping City pentru a lua parte la o reprezentatie de teatru de papusi ca-n povesti, odata cu lansarea pe DVD a desenelor animate clasice: Aladdin si Alice in tara minunilor.

Trei tatici celebri, Pavel Bartos, Octavian Strunila si Catalin Radu Tanase vor petrece cateva ore alaturi de fiicele lor intr-o lume a povestilor si a jocurilor.

Si cum o zi dedicata celor mici nu putea trece neobservata pentru una dintre cele mai cunoscute familii, Carmen Tanase si Doinita Oancea, o parte dintre membrii familiei State din apreciatul serial de televiziune Mostenirea vin sa sarbatoreasca alaturi de copii intr-o zi de poveste.

De ziua lor cei mici se vor distra de minune alaturi de animatori, vor participa la sesiuni amuzante de facepainting sau de modelat baloane si vor avea ocazia sa castige o multime de premii.

Si cum o zi dedicata in exclusivitate copiilor nu poate avea loc fara cele mai frumoase desene animate, Pro Video lanseaza pe DVD cateva dintre animatiile care au facut istorie! Aladdin, cea de-a 31 animatie din seria Walt Disney Animated Classics si inspirata din povestea ,,O mie si una de nopti”, are la baza o serie de legende din folclorul arab.
Cu o coloana sonora de exceptie, precum si cu o serie de personaje fascinante, animatia ii va purta pe cei mici intr-o lume idilica in care un duh smecher poate transforma orice dorinta in realitate. Succesul fulminant inregistrat in randul copiilor a dus la continuarea povestii cu alte doua animatii extrem de apreciate: Aladdin si Regele Hotilor si Intoarcerea lui Jafar.

Calatoria in lumea imaginatiei continua si in animatia Alice in Tara Minunilor. Editia aniversara de 60 de ani readuce personajele de poveste: Alice, Palarierul Nebun, Iepurele Alb sau Pisica de Chesire care vor da viata chiar si celor mai nastrusnice ganduri.
Realizata sub supravegherea lui Walt Disney insusi, pelicula ramane pana in ziua de azi una de referinta din istoria Disney.

De 1 iunie vino alaturi de noi in lumea magica a povestilor! Intrarea este libera! Va asteptam!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod