Angelina Jolie, votata cea mai apetisanta mamica dintr-un film

21 Martie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Angelina Jolie, votata cea mai apetisanta mamica dintr-un film

Actrita Angelina Jolie, in varsta de 33 de ani, a fost votata cea mai apetisanta mamica dintr-un film, intr-un sondaj realizat de site-ul dedicat cinefililor, Lovefilm.com, releva publicatia britanica "Telegraph". Sondajul de opinie, la care au participat peste 1.000 de cinefili, a fost realizat pentru a marca Ziua Mamelor din Marea Britanie, sarbatoare ce va avea loc duminica, 22 martie.

Jolie ocupa primul loc in acest top, datorita rolului din pelicula "Changeling", devansandu-le pe actritele Jennifer Aniston, fosta sotie a starului de film Brad Pitt, si pe actrita britanica Rachel Weisz, care s-au clasat pe locul doi, respectiv trei, in topul Lovefilm.com.


Rolul Angelinei Jolie din filmul regizat de Clint Eastwood a convins 19% dintre participantii la sondaj ca ea este cea mai apetisanta mamica dintr-un film, voturile depasind cu doar un procent pe cele acordate lui Aniston. Aceasta din urma a fost apreciata de 18% dintre cinefili pentru rolul matern jucat in comedia romantica "Marley & Me".

Weisz s-a clasat pe locul al treilea, pentru interpretarea emotionanta din productia cinematografica "About a Boy", fiind urmata indeaproape de Katherine Heigl, al carei rol neconventional, dar amuzant, din comedia de succes "Knocked Up", i-a asigurat locul al patrulea in top.

Pe locul cinci s-a clasat Uma Thurman, datorita rolului din filmul cult "Kill Bill", cu 8% din voturile exprimate, iar pozitia a sasea a fost ocupata de Julia Roberts, cu interpretarea de exceptie a personajului Erin Brockovich, din filmul cu acelasi nume.

Nici Michelle Pfeiffer nu a fost trecuta cu vederea in acest top, asigurandu-si pozitia cu numarul sapte din clasament, datorita rolului din filmul "One Fine Day" - 5% din participantii la sondaj au considerat ca actrita este una dintre cele mai apetisante mamici dintr-un film.
Pe urmatorul loc s-a clasat Goldie Hawn, vedeta din productia cinematografica "Overboard".

Cantareata si actrita Jennifer Lopez ocupa locul noua in acest top, datorita rolului din "Maid in Manhattan", in timp ce performanta Anjelicai Huston din filmul "The Addams Family", cand vedeta a interpretat rolul Morticia, i-a adus acesteia locul zece in clasament.

Printre interpretarile "apetisante" care nu au "prins" top 10 se numara cele ale actritelor Kristin Davies, din lungmetrajul "Sex And The City", Nicole Kidman, din pelicula "Stepford Wives", si Renee Zellweger, din filmul "Jerry Maguire".

Topul celor mai apetisante 10 mamici dintr-un film:


1. Angelina Jolie, "Changeling" - 19% voturi
2. Jennifer Aniston, "Marley & Me" - 18% voturi
3. Rachel Weisz, "About a Boy" - 12% voturi
4. Katherine Heigl, "Knocked Up" - 9% voturi
5. Uma Thurman, "Kill Bill" - 8% voturi
6. Julia Roberts, "Erin Brockovich" - 6% voturi
7. Michelle Pfeiffer, "One Fine Day" - 5% voturi
8. Goldie Hawn, "Overboard" - 4% voturi
9. Jennifer Lopez, "Maid in Manhattan" - 3% voturi
10. Anjelica Huston, "The Addams Family" - 1% voturi

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod