Angelina Jolie şi Brad Pitt se mută în Africa de Sud

Cei doi se vor muta provizoriu la Johannesburg, întrucât actorul american se pregăteşte să filmeze în Africa de Sud o superproducţie cinematografică, a anunţat, vineri, cotidianul în dialect afrikaans Beeld.
Potrivit aceleiaşi publicaţii, care citează o sursă din industria imobiliară, cei doi actori americani şi cei şase copii ai lor au închiriat o vilă în cartierul de lux Sandhurst pentru care vor plăti 7.600 de dolari pe lună.

Cotidianul sud-african nu precizează durata acestui sejur al celebrului cuplu de actori americani. Publicaţia nu precizează nici titlul proiectului cinematografic în care a fost distribuit Brad Pitt, relatează Mediafax.

Africa de Sud este o destinaţie foarte apreciată pentru regizorii hollywoodieni, care apreciază peisajele sălbatice spectaculoase şi costurile de producţie rezonabile, care au devenit tot mai atrăgătoare, după devalorizarea din ultimele luni a randului, moneda naţională sud-africană.

În luna aprilie 2012, celebrii actori Angelina Jolie şi Brad Pitt au confirmat că s-au logodit şi că urmează să se căsătorească, spre încântarea numeroşilor fani.


Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod