Angelina Jolie şi Brad Pitt, scene nebunești de sex

Angelina și Brad vor turna câteva scene "fierbinţi" chiar pe strada reşedinţei pe care au închiriat-o pentru familia lor


Cei doi actori nu au mai jucat împreună de la filmul din 2005 "Mr. & Mrs. Smith", care a obţinut încasări de peste 478 milioane de dolari pe plan mondial, notează Mediafax.

De asemenea, potrivit lui Frank Pollaro, un prieten al actorului Brad Pitt, starul american şi-a autoimpus să refuze să joace în scene de sex alături de alte actriţe.

"El este un bărbat care şi-a impus să nu mai filmeze scene de sex cu nicio altă femeie după ce a cunoscut-o pe Angelina", a declarat Frank Pollaro pentru revista Esquire, în 2013.

"El nebun după ea, iar ea simte acelaşi lucru pentru el".

Brad Pitt a filmat numeroase scene de sex în filme precum "Thelma & Louise", "Troy", "Meet Joe Black" şi "Fight Club", dar, după ce a cunoscut-o pe Angelina Jolie, starul american a acceptat o singură scenă sexy, în 2008, pe care a turnat-o cu actriţa Cate Blanchett în lungmetrajul "The Curious Case of Benjamin Button".

La rândul ei, Angelina Jolie, protagonista unor scene fierbinţi în filme precum "Gia", "Original Sin", "Beyond Borders", "Pushing Tin" şi "Foxfire", a turnat ultima ei scenă sexy în 2004, în filmul "Taking Lives", în care l-a avut partener pe Ethan Hawke.

"Angelina Jolie s-a născut pentru a fi irezistibilă în faţa bărbaţilor, pentru a-i face să devină slabi.
Iar, atunci când te sărută, uiţi cum te cheamă"
, spunea Ethan Hawke în 2013 în emisiunea "Watch What Happens Live", difuzată de televiziunea BravoTV.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod