Andreea Patrascu, Dana Rogoz si Laura Cosoi, vedete Anti-Retro

23 Decembrie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Andreea Patrascu, Dana Rogoz si Laura Cosoi, vedete Anti-Retro
Andreea Patrascu, Dana Rogoz si Laura Cosoi poarta, incepand cu sezonul de iarna 2010, noua colectie Anti Retro de la Citroën. Toate cele trei actrite au ales sa conduca primul model din gama distinctiva DS, Citroën DS3, pe care l-au testat si de care s-au indragostit la Paris, inainte de lansarea in Romania. Cele 3 modele au fost personalizate exact asa cum si-a dorit fiecare dintre cele trei vedete.

Andreea Patrascu, actrita in telenovela "Iubire si Onoare" difuzata de postul Acasa TV, a facut o pasiune pentru combinatia de culori galben cu negru care a venit la pachet cu un plafon cu buline albe.
"Mi s-a parut atat de frumoasa masina aceasta incat n-am mai luat in calcul alt design exterior chiar daca DS3 este dispobnibil in 38 de combinatii de culori de caroserie si plafon si 6 teme de personalizare, imbogatite in fiecare sezon", a spus Andreea, despre must-have-ul noului sezon. La combinatia galben – negru si plafon cu buline albe, vedeta Acasa TV si-a asortat un motor de 150 CP, scaune sport si alte accesorii care fac din Citroën DS3-ul ei o masina unica, puternica si extrem de chic.

Acelasi motor, de 150 CP, a fost preferat si de Dana Rogoz.
Vedeta Pro TV din serialul "Mosternirea" a schimbat insa culorile, preferand o combinatie de rosu cu plafon Zebra care se potriveste perfect stilului ei. Ca si accesorii, Dan Rogoz si-a ales scaune sport din piele, navigatie, bord alb si alte elemente care se asorteaza perfect cu conceptul ANTI-RETRO. "Este o bijuterie, un deliciu, o nebunie! Este o masina super chic. Ai o multime de variante de configurare cat sa nu semene cu a vecinului si sa fie in ton cu personalitatea ta. Mai are si un interior super frumos, chiar ca ANTI-RETRO, de-a dreptul SF.
Eu am configurat-o si am iubit-o inca din poze, in forma aleasa de mine, inainte sa ajung sa o si conduc", a spus Dana Rogoz, o vedeta "fashion addict".

Pentru Laura Cosoi culorile must-have ale acestui sezon sunt bleu boticelli si alb cu personalizare Co-design pe plafon, o tema din noua colectie DS3, lansata in iulie. Ca si accesorii, vedeta PRO TV a combinat noul ei Citroën DS3 cu scaune sport din piele alba si un motor Hdi de 110 CP. "Este o masina cu foarte multa personalitate si, de fapt, ea este vedeta.
Toata lumea intoarce capul dupa ea pe strada. Este o masina foarte "fashion". Un must-have al unei femei puternice in sezonul acesta si nu numai. Culoarea aleasa se potriveste cu personalitatea si varsta mea si pentru mine este alintul suprem faptul ca am reusit sa-mi personalizez o masina exact asa cum mi-am dorit dintotdeauna", a spus si Laura Cosoi.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod