Andreea Marin-Banica alaturi de Pampers, in Africa

26 Ianuarie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Andreea Marin-Banica alaturi de Pampers, in Africa

1.735.898 de vaccinuri au fost stranse pentru copiii din Africa, in timpul campaniei Pampers UNiCEF "1 pachet = 1 vaccin". Statisticile arata ca la fiecare 3 minute un nou nascut moare din cauza tetanosului, fapt ce poate fi prevenit foarte usor printr-un vaccin. Romania s-a alaturat luptei impotriva tetanosului matern si neonatal in octombrie 2008, astfel ca in perioada octombrie - decembrie 2008, pentru fiecare pahet de servetele sau scutece Pampers, marcat cu insemnele campaniei, s-a donat catre UNICEF cateun vaccin impotriva tetanosului.


Campania a fost lansata oficial in Romania pe 9 octombrie, la Hotel Sofitel, unde gazda evenimentului a fost Andreea Marin-Banica, Ambasador al Bunavointei UNICEF. "Sustin cu tot sufletul aceasta campanie pentru ca sunt mama si pentru ca e, de fapt, prima data cand milioane de mame din intreaga lume civilizata pot ajuta, impreuna, implinirea unui scop nobil: salvarea atator vieti, fie ca e vorba de copii, fie de mame ca si noi, dar care au avut nesansa de a se naste in colturi de lume in care saracia extrema face ca un simplu vaccin sa fie un lux de neatins.".


Cei care s-au ocupat de aceasta campanie, in frunte cu Andreea Marin-Banica au plecat duminica, 25 ianuarie, catre Africa ca sa doneze vaccinurile stranse in urma campaniei de la noi din tara.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod