Andreea Bălan, afirmaţie şocantă: „Copilul care moare de leucemie poartă greșelile părinților“

Olivia Steer a provocat o amplă controversă pe reţelele de socializare după ce a postat pe Facebook o teorie bizară despre cancer

 

O altă persoană i-a explicat că afirmaţia ei este superficială: "Un exemplu poate simplist dar real când e vorba de cauză şi efect. Există oameni care nu au fumat nu au băut şi au cancer pulmonar. Alţii care fumează pachete pe zi şi ajung la 100 ani. Există oameni care fac constant rău şi o duc foarte bine. Există oameni care fac binele şi au parte doar de nenorociri.

Ideea în sine e ok să încercăm să facem totul cât mai bine şi corect dar să ajungem să fim convinşi că viaţa acţionează după <<precum fapta şi răsplată>> e superficial. Prin convingerea asta nu se explică multe... multe alte reacţii din universul fiecăruia dintre noi. În principiu însă da: culegem ceea ce sădim. Dar mai sunt şi alţi factori care decid... <<recolta>>."

Andreea Bălan nu este prima vedetă autohtonă care vine cu o teorie atât de şocantă privind sursa bolilor grave.
Adversară declarată a vaccinării obligatorii, Olivia Steer a scris pe Facebook, în 2014, că una dintre cele mai crunte boli ale secolului, cancerul, este "ca norocul", pentru că "şi-l face omul cu mâna lui".

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod