Anda Adam cântă în Liban pe aceeași scenă cu protejatul Madonnei, Jason Derulo

Vedeta va cânta în luna iunie pe acceași scenă cu Jason Derulo, unul din cei mai în vogă artiști de culoare de peste Ocean.

Vedeta va cânta în luna iunie pe acceași scenă cu Jason Derulo, unul din cei mai în vogă artiști de culoare de peste Ocean.

Jason Derulo este cunoscut pentru hiturile sale, Whatcha Say, It Girl sau Breathing, care au ajuns pe primele poziții din Billboard. El a cântat până în prezent și în deschiderea concetelor Lady Gaga și Black Eyed Peas, și a colaborat cu Madonna pentru cel mai recent album al ei.

Anda Adam și Jason Derulo vor susține câte un recital la Beirut, în cadrul celui mai în vogă festival muzical al verii, NRJ Music Tour.

Artista va susține un concert live în fața unui public format din peste 25.000 de persoane. Cunoscută pentru recitalurile sale pline de energie, Anda Adam are în plan, alături de o echipă de dansatori, un concept de show cu totul nou. Libanezii vor fi martorii unui spectacol dinamic,  în care abundă costumele, luminile, proiecțiile și efectele pirotehnice.

Pe scena renumitului festival muzical sunt așteptați artiști internaționali renumiți în toată lumea. Lista încă nu a fost definitivată, însă sunt mari șanse la Anda Adam să cânte pe aceeași scenă cu Pitbull și Jennifer Lopez.

 

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod