Anca Serea nu face nuntă ca în poveşti: "Nu am fost căsătorită niciodată!"

Prezentatoarea TV în vârstă de 33 de ani îşi va uni anul acesta destinul cu Adi Sînă (37 de ani). Pentru ea va fi o premieră, întrucât nu a mai fost măritată.

De patru ani, Anca Serea formează un cuplu cu artistul de la Akcent, împreună cu care are doi copii. Prezentatoarea emisiunii "Focus Sport" de la Prima TV mai are doi copii dintr-o relaţie anterioară, fără însă să fi fost măritată. Ea a rămas văduvă la 28 de ani, după ce soţul său, Filip Poplingher, a murit de leucemie, în 2010.

Din relaţia lor care a durat 11 ani au rezultat doi copii, David şi Sarah. La un an de la moartea soţului ei, vedeta l-a cunoscut pe Adrian Sînă, liderul trupei Akcent, cu care are doi copii, Noah şi Ava Stephanie.

"Nu mă gândeam că mă voi îndrăgosti. Viaţa m-a învăţat însă că suntem într-o călătorie plină de neprevăzut, iar Adi a venit în viaţa mea când aveam nevoie să mi se întâmple lucruri bune. M-a ajutat să traversez momentele grele cu bunătatea şi energia lui", a mărturisit Anca.

Invitată la emisiunea realizată de Teo la Kanal D, ea a explicat de ce se află acum la prima nuntă: "Eu nu am fost măritată niciodată. Eu cu Filip am fost logodiţi în faţa Domnului, dar nu a fost o ceremonie clasică.
Nici acum nu voi îmbrăca rochia de mireasă, nu mi se pare musai. O să fie o ceremonie fără fast, fără mare tam-tam. Probabil că va fi în vară. Nu va fi o nuntă din aia din poveşti"
, a spus Anca Serea, la Kanal D.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod