Anca Parghel vrea sa scoata patru albume

Facebook Twitter Comenteaza
Anca Parghel vrea sa scoata patru albume

Anca Parghel a implinit 51 de ani si si-a sarbatorit ziua de nastere la Romantica. In permanenta, Ionut Dolanescu a tinut-o de mana si impreuna si-au adus aminte de momentele din timpul filmarilor de la "Iubitorii de slagare", emisiune pe care au prezentat-o cei doi.

Ionut i-a reamintit Ancai ca si-au facut o promisiune: sa scoata impreuna un album de muzica populara. Amandoi au spus ca se vor tine de cuvant! Inca doua proiecte frumoase i-au fost propuse Ancai de doua fane ale sale. Maria Dragomiroiu si Silvia Dumitrescu si i-au transmis Ancai cele mai frumoase ganduri, dar si invitatia de a scoate cate un album impreuna, iar sarbatorita nu a refuzat pe nimeni.

O alta surpriza care a adus lacrimi de bucurie in ochii cantaretei a fost telefonul actorului Adrian Paduraru, care de fapt suna de pe holurile Romantica si intr-un final a intrat in platou pentru a-i oferi Ancai un mare buchet de flori si o imbratisare.

Dan si Tudor de la Fly Project au fost de asemenea alaturi de sarbatorita la si, bineinteles, fii acesteia, Ciprian si Tudor Parghel.
Ei au marturisit ca impreuna lucreaza la un nou album. Vedeta are in plan nu mai putin de patru albume.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod