"Anatomia lui Grey" vine la Diva Universal, de la început!

Cel mai popular serial despre lumea medicală va avea premiera pe 23 ianuarie şi va fi difuzat de luni până vineri, de la ora 20.00.

Cel mai popular serial despre lumea medicală, premiat de două ori cu Globul de Aur şi deţinător a altor 41 de premii şi 119 nominalizări, va fi difuzat de postul Diva Universal.

Sezonul 1 din “Anatomia lui Grey” va avea premiera pe 23 ianuarie. Episoadele vor fi transmise de luni până vineri, de la ora 20:00.

“Anatomia lui Grey” prezintă povestea a cinci medici rezidenţi de la Spitalul Grace din Seattle: Meredith Grey, Izzie Stevens, George O’Malley, Alex Karev şi Cristina Yang. Până ieri erau studenţi, astăzi sunt medici într-o lume în care stagiul de practică poate fi o problemă de viaţă şi moarte.
Dacă vor “supravieţui” celor şapte ani de calvar dulce-amărui de la Spitalul Grace, aceştia vor deveni chirurgi.

Ei trebuie să treacă mai întâi prin cel mai dificil program de rezidenţiat în chirurgie.

Serialul o are în centrul atenţiei pe Meredith Grey, rezident în anul întâi la acest spital. O femeie care încearcă să ducă o viaţă normală cu o meserie ce face imposibilă existenţa unei vieţi normale.

În afară de relaţia ei cu neurochirurgul Derek Shepherd şi cea mai bună prietenă, Cristina Yang, serialul explorează şi relaţia cu colegii şi ceilalţi doctori din jur. Fiecare episod prezintă diverse cazuri medicale şi drame personale ale doctorilor de la Seattle Grace, cu doctorul Richard Webber la conducerea secţiei de chirurgie.

Cei cinci stagiari încearcă să lege prietenii în acest mediu stresant şi competitiv, în care trebuie să se bazeze unul pe celălalt.

Ambiţia medicală a lui Meredith e umbrită de un secret tulburător. Mama ei, un chirurg desăvârşit în trecut, se luptă acum cu o boală grea şi devastatoare.

Cristina este un studiu în contradicţie; extrem de ambiţioasă şi cu o voinţă de fier, ea ocoleşte orice favoare cu scopul de a reuşi pe cont propriu.

Isobel “Izzie” Stevens este fata săracă dintr-un orăşel de provincie care, deşi şi-a plătit studiile medicale cu banii din cariera de model, încă se luptă cu stima de sine.

George O’Malley e băiatul drăguţ, dar nesigur, din vecini care reuşeşte să zică sau să facă lucruile nepotrivite în momentele nepotrivite. În ciuda faptului că este atrăgător pentru femei, el e tratat ca “una dintre fete.”

Iar Alex Karev, internul din clasa de mijloc pe care ceilalţi interni adoră să-l urască îşi face meseria cu aroganţă şi ambiţie.

Stagiarii sunt coordonaţi de o echipă de medici desăvârşiţi, decişi să-i transforme în chirurgi excepţionali sau să-i “distrugă”:

Miranda Bailey, un intern senior responsabilă cu pregătirea lor, este atât de dură încât porecla ei este “Nazista.”

Derek Shepherd e un chirurg foarte capabil, dar afemeiat, care simte o atracţie sexuală puternică, dar interzisă, pentru Meredith.

Aroganţa lui Preston Burke este al doilea său atuu după mânuirea bisturiului.

Cel care îi supraveghează pe toţi este doctorul Richard Webber, părintele Spitalului Grace din Seattle şi şeful deloc absurd al secţiei de chirurgie.

“Anatomia lui Grey” îi prezintă pe tinerii ce încearcă din răsputeri să fie doctori şi pe doctorii ce încearcă din răsputeri să rămână umani. Este o dramă plină de intensitatea pregătirii medicale condimentată cu vieţile amuzante, sexy şi departe de a fi perfecte ale stagiarilor care vor descoperi că nici medicina şi nici relaţiile nu pot fi definite în negru şi alb. Viaţa reală este numai în nuanţe de gri.

 

 

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod