Amna, primul artist român care cântă în Columbia! Îşi pregăteşte vocea cu trei ouă crude pe zi!

Amna a fost invitată să susţină pe 17 noiembrie un concert în Columbia, în cadrul marelui eveniment muzical organizat de radioul 40 Principales. Meritul îl are nu doar hitul său internaţional, “Tell Me Why”, dar şi piesa “Hey Ho” pe care a înregistrat-o alături de vedeta Columbiei, Mauricio Rivera, şi de rapper-ul Obie-P.

Videoclipul a strâns până acum peste un million de vizualizări pe YouTube.  

Amna se pregăteşte intens pentru marele eveniment şi spune că are o reţetă eficientă pentru a-şi proteja corzile vocale: bea în fiecare dimineaţă un cocktail din trei gălbenuşuri de ou crude. „Nu este foarte plăcut la gust, dar te ajută să îţi întreţii corzile vocale”, spune solista.

În plus, ouăle crude îi aduc Amnei un aport benefic de proteine, necesar pentru activităţile sportive pe care le desfăşoară în fiecare zi.

„Sunt un tonic excelent pentru fiecare zi, mai ales când simţim că nu avem pic de energie. Ouăle crude au şi rol de detoxifiere. Antrenorii mei de fitness mi-au recomandat să consum măcar un ou crud dimineaţa pe stomacul gol pentru a-mi întări musculatura”, spune Amna.
Artista practică regulat jogging, antrenamente cu TRX în aer liber şi tae-bo.

Amna va deveni singurul artist de origine română care va concerta în Columbia. „Este o adevărată onoare pentru mine să cânt alături de cei mai importanţi artişti columbieni.
Este un vis care va deveni în scurt timp realitate, aşa că trebuie să fiu într-o formă fizică excelentă”
, spune solista.  

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod